. Cina portabel laser Sistim pangimeutan Audio Pabrik jeung Pabrik |Heweiyongtai

Sistem pangimeutan audio laser portabel

Katerangan pondok:

Sistim ngawaskeun ieu adopts téhnologi déngékeun laser generasi katilu anyar, nu éféktif nungkulan masalah liang hideung kaca jandela sarta sadar pikeun niténan target ngaliwatan jandéla.Bisa mulangkeun sinyal sora dina kasatiaan ku terus detecting Geter leutik sora lemah sareng target impedansi.Ieu cocog pikeun dipaké dina katutup, lingkungan jandéla semi-tutup atawa spasi kabuka pikeun éféktif ngadangukeun jalma dina jarak jauh.


Rincian produk

Naha Milih Kami

Tag produk

Video

Katerangan

Sistim ngawaskeun ieu adopts téhnologi déngékeun laser generasi katilu anyar, nu éféktif nungkulan masalah jandela kaca's black hole sarta sadar pikeun niténan target ngaliwatan jandéla.Bisa mulangkeun sinyal sora dina kasatiaan ku terus detecting Geter leutik sora lemah sareng impedansi target.Ieu cocog pikeun dipaké dina katutup, lingkungan jandéla semi-tutup atawa spasi kabuka pikeun éféktif ngadangukeun jalma dina jarak jauh.

Fitur

1. The dual - téhnologi channel munggaran nempatkeun maju sacara internasional.

2. Desain terpadu, dibabawa mawa.

3. terminal operasi multifungsi.

4. Kabaca anu saé pikeun rupa-rupa média anu lega.

5. Operasi visi wengi.

6. Kapasitas neundeun data badag.

7. Cocog jeung karya lapangan jangka panjang.

Spésifikasi

Jarak Gawé

30~300 méter

Target Gawé

objék impedansi akustik leutik dina keur disadap adegan

Max.sudut kajadian intercepting éféktif

≥±30 darajat

Inténsitas pangukuran sora minimum

≤55dB

Laju pangurangan

≥98%

tampilan

Diménsi

5,0 inci

Resolusi

800*480

Sistem operasi

Android 6.0

Panyimpenan internal

2GB

Mémori

128GB

Modeu gudang

sinkronisasi audio & video / panyimpenan siklus

Frékuénsi stride gudang

5, 10, 15 atawa 30 menit pikeun milih

Sasayogian tanaga

Batré dipasang atanapi AC220v

Jam gawé kontinyu

≥4hours (hiji batré tunggal)

Beurat host

≤7,5 kg

Bubuka parusahaan

Dina 2008, Beijing Hewei Yongtai Téhnologi Co., LTD diadegkeun di Beijing.Focus on ngembangkeun sarta operasi pakakas kaamanan husus, utamana ngalayanan hukum kaamanan publik, pulisi pakarang, militér, adat jeung departemén kaamanan nasional lianna.

Dina 2010, Jiangsu Hewei Police Equipment Manufacturing Co., LTD diadegkeun di Guannan.Covering wewengkon 9000 méter pasagi workshop jeung wangunan kantor, éta boga tujuan pikeun ngawangun hiji-kelas munggaran parabot kaamanan husus panalungtikan sarta ngembangkeun base di Cina.

Dina 2015, hiji militér-pulisi Panalungtikan sarta puseur ngembangkeun ieu nyetél di Shenzhen.Focus on ngembangkeun parabot kaamanan husus, geus ngembangkeun leuwih ti 200 rupa parabot kaamanan profésional.

微信图片_202202161130542
微信图片_20220216113054
微信图片_202202161130541
微信图片_202202161015576

Pameran peuntas laut

DST 2018 Thailand
DSA 2017 Malaysia-2

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Beijing Heweiyongtai Sci & Tech Co., Ltd. nyaéta Panyadia Utama EOD sareng Solusi Kaamanan.Staf kami sadayana profésional téknis sareng manajerial anu mumpuni pikeun nyayogikeun jasa anu puas.

    Sadaya produk gaduh laporan tés tingkat profésional nasional sareng sertipikat otorisasina, janten punten yakin pikeun mesen produk urang.

    Kontrol kualitas anu ketat pikeun mastikeun umur jasa produk anu panjang sareng operator damel aman.

    Kalayan langkung ti 10 taun pangalaman industri pikeun EOD, alat-alat Anti-térorisme, alat AKAL, jsb.

    Kami geus professionally dilayanan leuwih 60 nagara klien di sakuliah dunya.

    Taya MOQ pikeun kalolobaan barang, pangiriman gancang pikeun barang ngaropéa.

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kirim pesen anjeun ka kami: