. Cina Warna Low-lampu Peuting Visi System Pabrik jeung Pabrik |Heweiyongtai

Warna Low-lampu Sistim Visi Peuting

Katerangan pondok:

Alat visi wengi ieu nyadiakeun gambar nempoan definisi tinggi salila poé, sarta gawéna pangalusna dina kaayaan nu caang jeung peuting.Kami produsén di Cina, pabrik urang boga kapasitas produksi kalapa.Kami profésional sarta sanggup nyadiakeun 100 set produk per bulan, kapal dina 20 poé gawé.Sarta kami ngajual barang ka konsumén urang langsung, éta bisa mantuan Anjeun sareng omitting expenses panengah.Simkuring yakin kalawan kakuatan sarta kaunggulan urang, urang bisa jadi supplier kuat ka anjeun.Pikeun gawé babarengan munggaran, urang tiasa nawiskeun sampel ka anjeun kalawan harga low.


Rincian produk

Naha Milih Kami

Tag produk

Modél: HW-CSYS-Ⅲ

Alat visi wengi ieu nyadiakeun gambar nempoan definisi tinggi salila poé, sarta gawéna pangalusna dina kaayaan nu caang jeung peuting.

Video

Gambar produk

微信图片_20210819140730
图片1333

Fitur

némbakgambars ti300mtr(wengi)

Spésifikasi

Bubuka parusahaan

图片1
微信图片_20210706094556
图片8
微信图片_20211116133609

Pameran

3
2
微信图片_20210805151703
微信图片_20210805151645

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Beijing Heweiyongtai Sci & Tech Co., Ltd. nyaéta Panyadia Utama EOD sareng Solusi Kaamanan.Staf kami sadayana profésional téknis sareng manajerial anu mumpuni pikeun nyayogikeun jasa anu puas.

    Sadaya produk gaduh laporan tés tingkat profésional nasional sareng sertipikat otorisasina, janten punten yakin pikeun mesen produk urang.

    Kontrol kualitas anu ketat pikeun mastikeun umur jasa produk anu panjang sareng operator damel aman.

    Kalayan langkung ti 10 taun pangalaman industri pikeun EOD, alat-alat Anti-térorisme, alat AKAL, jsb.

    Kami geus professionally dilayanan leuwih 60 nagara klien di sakuliah dunya.

    Taya MOQ pikeun kalolobaan barang, pangiriman gancang pikeun barang ngaropéa.

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kirim pesen anjeun ka kami: