. Cina Wireless Sistim detonation jauh Pabrik jeung Pabrik |Heweiyongtai

Sistem detonasi jarak jauh nirkabel

Katerangan pondok:

Sistem detonasi jarak jauh nirkabel jarak jauh anu dikembangkeun ku perusahaan kami utamina dianggo pikeun detonasi jarak jauh nirkabel tina biaya peledakan, alat ngabeledug listrik sareng amunisi non-bisa nepi ka tiwasna.Éta tiasa dianggo dina tentara, pulisi bersenjata, pulisi khusus, kaamanan umum sareng karya pembuangan ordnance militér sareng latihan militér anu aya hubunganana.


Rincian produk

Naha Milih Kami

Tag produk

Video

Bubuka

Sistem detonasi jarak jauh nirkabel jarak jauh anu dikembangkeun ku perusahaan kami utamina dianggo pikeun detonasi jarak jauh nirkabel tina biaya peledakan, alat ngabeledug listrik sareng amunisi non-bisa nepi ka tiwasna.Éta tiasa dianggo dina tentara, pulisi bersenjata, pulisi khusus, kaamanan umum sareng karya pembuangan ordnance militér sanés sareng latihan militér anu aya hubunganana.

 

Fitur konci

1.Tjarak komunikasi anu panjang, kaayaan katempo bisa ngahontal 2000 méter komunikasi;

2.One mun loba, sakaligus bisa ngadalikeun sababaraha panarima hareup-tungtung, a ngirimkeun deui-tungtung controller dilengkepan maksimum 16 narima alat detonation hareup-tungtung;

3.5 inci layar tampilan HD, tampilan real-time narima status hareup-tungtung;

4.MPilihan ulti-fungsi, bisa kalawan bébas milih jumlah narima kontrol hareup-tungtung;

5.Tanjeunna ngabeledug tombol ganda ngamimitian alat kaamanan, bisa nyegah misoperation;

6.Tungtung hareup panarima bisa dipaké deui dina kaayaan amunisi hirup non-detonated (latihan);

7.Tanjeunna narima tungtung hareup bisa nyetél angka kalawan bébas, sanggeus boot, nu ngirimkeun deui tungtung otomatis bisa pakait jeung nomer;

Parameter Téknis

Receiver hareup tungtung

kuantitas maksimum

16

tampilan

tampilan tube digital

Waktu sayaga

Kira-kira jam 12

Sasayogian tanaga

batré litium CR123A

tegangan kaluaran

5V

Kaluaran ayeuna

2A

Frékuénsi operasi

410-460MHz

Pangiriman deui tungtung

kuantitas

1

tampilan

tampilan IPS 5 inci

Resolusi

480X854

Jauh kadali jauh

2000m

Waktu sayaga

Sakitar 3 jam

Sasayogian tanaga

9V adonan basa

Frékuénsi operasi

410-460MHz

Bubuka parusahaan

Dina 2008, Beijing Hewei Yongtai Téhnologi Co., LTD diadegkeun di Beijing.Focus on ngembangkeun sarta operasi pakakas kaamanan husus, utamana ngalayanan hukum kaamanan publik, pulisi pakarang, militér, adat jeung departemén kaamanan nasional lianna.

Dina 2010, Jiangsu Hewei Police Equipment Manufacturing Co., LTD diadegkeun di Guannan.Covering wewengkon 9000 méter pasagi workshop jeung wangunan kantor, éta boga tujuan pikeun ngawangun hiji-kelas munggaran parabot kaamanan husus panalungtikan sarta ngembangkeun base di Cina.

Dina 2015, hiji militér-pulisi Reserch sarta puseur ngembangkeun ieu nyetél di Shenzhen.Focus on ngembangkeun parabot kaamanan husus, geus ngembangkeun leuwih ti 200 rupa parabot kaamanan profésional.

a9
微信图片_20220216113054
a8
a10
a4
a7

Pameran peuntas laut

SOFEX Yordania 2018-2
图片36
IPAS 2018 Iran-2
DSA 2017 Malaysia-2

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Beijing Heweiyongtai Sci & Tech Co., Ltd. nyaéta Panyadia Utama EOD sareng Solusi Kaamanan.Staf kami sadayana profésional téknis sareng manajerial anu mumpuni pikeun nyayogikeun jasa anu puas.

    Sadaya produk gaduh laporan tés tingkat profésional nasional sareng sertipikat otorisasina, janten punten yakin pikeun mesen produk urang.

    Kontrol kualitas anu ketat pikeun mastikeun umur jasa produk anu panjang sareng operator damel aman.

    Kalayan langkung ti 10 taun pangalaman industri pikeun EOD, alat-alat Anti-térorisme, alat AKAL, jsb.

    Kami geus professionally dilayanan leuwih 60 nagara klien di sakuliah dunya.

    Taya MOQ pikeun kalolobaan barang, pangiriman gancang pikeun barang ngaropéa.

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kirim pesen anjeun ka kami: