. Cina 37-Piece Non-Magnét Alat Kit Pabrik jeung Pabrik |Heweiyongtai

37-Sapotong Kit Alat Non-Magnétik

Katerangan pondok:

Kit Alat Non-Magnétik 37-Piece dirancang pikeun aplikasi pembuangan bom.Sadaya parabot dijieun tina alloy tambaga beryllium.Ieu mangrupikeun alat anu penting nalika tanaga pembuangan bahan peledak misahkeun bahan peledak anu curiga pikeun ngahindarkeun percikan api kusabab magnetisme.


Rincian produk

Naha Milih Kami

Tag produk

Katerangan

anu 37-Piece Non-Magnetic Tool Kit dirancang pikeun aplikasi pembuangan bom.Sadaya parabot dijieun tina alloy tambaga beryllium.Ieu mangrupikeun alat anu penting nalika tanaga pembuangan bahan peledak misahkeun bahan peledak anu curiga pikeun ngahindarkeun percikan api kusabab magnetisme.

Sadaya alat dipak dina kantong lawon tugas anu kasar sareng kelengkapan non-magnétik.Kasusna ngagaduhan potongan individu dina baki busa nyayogikeun sistem kontrol alat anu saé anu jelas nunjukkeun upami aya alat anu leungit.

Daptar konfigurasi

SN Ngaran Qty Spésifikasi Gambar
1. Palu, Sled 1 1,8 kg  Konfigurasi2
2. Palu, Bola Pein 1 0,91 kg  Konfigurasi3
3. Kunci, Pipa 1 450 mm  Konfigurasi4
4. Kuncén, adjustable 1 150 mm,  Konfigurasi5
5. Kuncén, adjustable 1 200 mm  Konfigurasi6
6. Kunci, Kombinasi 1 10 mm  Konfigurasi7
7. Kunci, Kombinasi 1 8 mm  Konfigurasi8
8. Tang, Lineman 1 200 mm  Konfigurasi9
9. Tang, Lineman 1 150 mm  Konfigurasi10
10. Tang, Irung Snipe 1 150 mm  Konfigurasi11
11. Tang, adjustable, Kombinasi 1 200 mm  Konfigurasi12
12. Tang, Irung buleud 1 150 mm  Konfigurasi13
13. Tang, Irung datar 1 150 mm  Konfigurasi14
14. Tang, motong diagonal 1 150 mm  Konfigurasi15
15. Obeng Slotted (mm) 1 75 mm  Konfigurasi16
16. Obeng Slotted (mm) 1 100 mm  Konfigurasi17
17. Obeng Slotted (mm) 1 150 mm  Konfigurasi18
18. Obeng Slotted (mm) 1 200 mm  Konfigurasi19
19. Obeng Phillips (mm) 1 75 mm  Konfigurasi20
20. Obeng Phillips (mm) 1 100 mm  Konfigurasi21
21. Obeng Phillips (mm) 1 150 mm  Konfigurasi22
22. Obeng Phillips (mm) 1 200 mm  Konfigurasi23
23. Obeng Offset Slotted (mm) 1 6*72 mm  Konfigurasi24
24. Obeng Offset Slotted (mm) 1 8*125mm  Konfigurasi25
25. Obeng Offset Slotted (mm) 1 10 * 196mm  Konfigurasi26
26. Pahat 8 Point 1 16 * 160 mm;  Konfigurasi27
27. Gunting, Potong 1 150 mm  Konfigurasi28
28. Péso, Biasa 1 250 mm  Konfigurasi29
29. Péso, Putty 1 50 * 200mm  Konfigurasi30
30. Pinset, Tips rapih 1 200 mm  Konfigurasi31
31. Bar 1 19 * 500mm  Konfigurasi32
32. Alat Nyirian 1 250 mm  Konfigurasi33
33. Bar, Ngancurkeun 1 400 mm  Konfigurasi34
34. Pigura Hacksaw 1 500 mm  Konfigurasi35
35. Sabeulah Hacksaw 1 300 mm
36. Sikat, Balik datar, scratch 1 6 * 16 mm  Konfigurasi36
37. Kasus ABS 1 511 x 430 x 200 mm;  Konfigurasi37

Bubuka parusahaan

微信图片_202202161130542
微信图片_20220216113054
微信图片_202202161130541
微信图片_202202161015575
微信图片_202202161015576
微信图片_202202161015578

Pameran peuntas laut

图片21
图片20
微信图片_20210426141809
2

Sertipikat

xrfg (2)
xrfg (1)

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Beijing Heweiyongtai Sci & Tech Co., Ltd. nyaéta Panyadia Utama EOD sareng Solusi Kaamanan.Staf kami sadayana profésional téknis sareng manajerial anu mumpuni pikeun nyayogikeun jasa anu puas.

    Sadaya produk gaduh laporan tés tingkat profésional nasional sareng sertipikat otorisasina, janten punten yakin pikeun mesen produk urang.

    Kontrol kualitas anu ketat pikeun mastikeun umur jasa produk anu panjang sareng operator damel aman.

    Kalayan langkung ti 10 taun pangalaman industri pikeun EOD, alat-alat Anti-térorisme, alat AKAL, jsb.

    Kami geus professionally dilayanan leuwih 60 nagara klien di sakuliah dunya.

    Taya MOQ pikeun kalolobaan barang, pangiriman gancang pikeun barang ngaropéa.

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kirim pesen anjeun ka kami: