. Cina Handheld Trace ngabeledug Detektor HWX16C Pabrik jeung Pabrik |Heweiyongtai

Handheld Trace ngabeledug Detektor HWX16C

Katerangan pondok:

Produk HWX16C anu nembé dikembangkeun nyaéta detektor ngabeledug ngalacak portabel kalayan wates deteksi pangluhurna sareng bahan peledak anu paling seueur di pasar domestik sareng asing.Casing polikarbonat ABS anu saé pisan sareng elegan.Waktu kerja kontinyu tina batré tunggal langkung ti 8 jam.Waktu mimiti tiis aya dina 10 seconds.The wates deteksi TNT nyaeta 0,05 ng tingkat, sarta leuwih ti 30 rupa bahan peledak bisa dideteksi.Produk dikalibrasi sacara otomatis.


Rincian produk

Naha Milih Kami

Tag produk

Handheld Trace ngabeledug Detektor HWX16C

Katerangan

Produk HWX16C anu nembé dikembangkeun nyaéta detektor ngabeledug trace portabel kalayan wates deteksi pangluhurna sareng bahan peledak anu paling seueur di pasar domestik sareng asing.. Casing polikarbonat ABS anu saé pisan sareng elegan.Waktu kerja kontinyu tina batré tunggal langkung ti 8 jam.Waktu mimiti tiis aya dina 10 seconds.The wates deteksi TNT nyaeta 0,05 ng tingkat, sarta leuwih ti 30 rupa bahan peledak bisa dideteksi.Produk dikalibrasi sacara otomatis.

Fitur

Fluoresensi dumasar
Taya sumber radioaktif
calibration otomatis
Sensitipitas tinggi sareng tingkat alarem palsu rendah
Mimiti gancang sareng laju deteksi
Idéntifikasi ngabeledug lega
Operasi merenah

Spésifikasi Téknis

NO

Spésifikasi teknis

1 Téknologi

Amplified Fluoresensi Polimér Quenching Sénsor

2 waktos analisis

≤5s

3 Waktos ngamimitian

≤10s

4 Métode sampling

Partikel jeung Uap

5 Sensitipitas deteksi

Partikulat: TNT LOD ≤0.05ng

Uap: PPM

6 Operasi TEMP

- 20 ℃ ~ 55 ℃

7 Laju alarem palsu

≤ 1%

8 Konsumsi Daya

7,5W

9 tegangan dipeunteun

7.4V

10 Kapasitas dipeunteun

65.5Wh

11 Dipeunteun Énergi

8850mAh

12 Layar Pintonan

3" TFT Warna tampilan Layar

13 Com Port

USB2.0

14 Panyimpenan Data

≥100000 lembar catetan

15 Batré

Dua Batré Rechargeable Li-ion

16 Batré Gawé Waktos

waktos batré tunggal nepi ka 8 jam

17 Waktu Ngecas Batré

≦3.5jam

18 Métode ngahariwangkeun

Visual / Karungu / Geter

19 Diménsi

300mm × 106mm × 71mm

20 Beurat

≦1.05kg kaasup batré

21 Tingkat panyalindungan

IP53

22 Zat dideteksi

Bahan peledak Militer, Komersial, sareng Homemade kalebet:

TNT, DNT, MNT, Picric Acid, RDX, PETN, TATP, NG, Tetryl, HMX, C4, NA, AN, Bubuk Hideung, jeung sajabana.

Bubuka parusahaan

Dina 2008, Beijing Hewei Yongtai Téhnologi Co., LTD diadegkeun di Beijing.Focus on ngembangkeun sarta operasi pakakas kaamanan husus, utamana ngalayanan hukum kaamanan publik, pulisi pakarang, militér, adat jeung departemén kaamanan nasional lianna.

Dina 2010, Jiangsu Hewei Police Equipment Manufacturing Co., LTD diadegkeun di Guannan.Covering wewengkon 9000 méter pasagi workshop jeung wangunan kantor, éta boga tujuan pikeun ngawangun hiji-kelas munggaran parabot kaamanan husus panalungtikan sarta ngembangkeun base di Cina.

Dina 2015, hiji militér-pulisi Reserch sarta puseur ngembangkeun ieu nyetél di Shenzhen.Focus on ngembangkeun parabot kaamanan husus, geus ngembangkeun leuwih ti 200 rupa parabot kaamanan profésional.

a9
微信图片_20220216113054
a8
a10
a4
a7

Pameran peuntas laut

图片36
图片38

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Beijing Heweiyongtai Sci & Tech Co., Ltd. nyaéta Panyadia Utama EOD sareng Solusi Kaamanan.Staf kami sadayana profésional téknis sareng manajerial anu mumpuni pikeun nyayogikeun jasa anu puas.

    Sadaya produk gaduh laporan tés tingkat profésional nasional sareng sertipikat otorisasina, janten punten yakin pikeun mesen produk urang.

    Kontrol kualitas anu ketat pikeun mastikeun umur jasa produk anu panjang sareng operator damel aman.

    Kalayan langkung ti 10 taun pangalaman industri pikeun EOD, alat-alat Anti-térorisme, alat AKAL, jsb.

    Kami geus professionally dilayanan leuwih 60 nagara klien di sakuliah dunya.

    Taya MOQ pikeun kalolobaan barang, pangiriman gancang pikeun barang ngaropéa.

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kirim pesen anjeun ka kami: