Solusi Anti-térorisme

  • Robot Taktis Lempar

    Robot Taktis Lempar

    Thrown Detective Robot mangrupikeun robot detektif leutik kalayan beurat hampang, bising leumpang rendah, kuat sareng awét.Ogé tumut kana akun syarat desain konsumsi kakuatan low, kinerja tinggi na portability.Platform robot detektif roda dua boga kaunggulan struktur basajan, kontrol merenah, mobilitas fléksibel jeung kamampuhan cross-nagara kuat.Sensor gambar definisi tinggi anu diwangun, pikap sareng lampu bantu sacara efektif tiasa ngumpulkeun inpormasi lingkungan, ngawujudkeun paréntah tempur visual jauh sareng operasi pangintipan siang sareng wengi, kalayan réliabilitas anu luhur.Terminal kontrol robot dirancang sacara ergonomis, kompak sareng merenah, kalayan fungsi lengkep, anu sacara efektif tiasa ningkatkeun efisiensi kerja para personel komando.
  • Taktis Micro-Robot

    Taktis Micro-Robot

    Taktis Micro-Robot mangrupikeun robot detektif leutik kalayan beurat hampang, bising leumpang rendah, kuat sareng awét.Ogé tumut kana akun syarat desain konsumsi kakuatan low, kinerja tinggi na portability.Platform robot detektif roda dua boga kaunggulan struktur basajan, kontrol merenah, mobilitas fléksibel jeung kamampuhan cross-nagara kuat.Sensor gambar definisi tinggi anu diwangun, pikap sareng lampu bantu sacara efektif tiasa ngumpulkeun inpormasi lingkungan, ngawujudkeun paréntah tempur visual jauh sareng operasi pangintipan siang sareng wengi, kalayan réliabilitas anu luhur.Terminal kontrol robot dirancang sacara ergonomis, kompak sareng merenah, kalayan fungsi lengkep, anu sacara efektif tiasa ningkatkeun efisiensi kerja para personel komando.
  • Throwable Micro-robot System

    Throwable Micro-robot System

    Sistem Micro-robot Throwable nyaéta robot detektif leutik kalayan beurat hampang, bising leumpang rendah, kuat sareng awét.Ogé tumut kana akun syarat desain konsumsi kakuatan low, kinerja tinggi na portability.Platform robot detektif roda dua boga kaunggulan struktur basajan, kontrol merenah, mobilitas fléksibel jeung kamampuhan cross-nagara kuat.Sensor gambar definisi tinggi anu diwangun, pikap sareng lampu bantu sacara efektif tiasa ngumpulkeun inpormasi lingkungan, ngawujudkeun paréntah tempur visual jauh sareng operasi pangintipan siang sareng wengi, kalayan réliabilitas anu luhur.Terminal kontrol robot dirancang sacara ergonomis, kompak sareng merenah, kalayan fungsi lengkep, anu sacara efektif tiasa ningkatkeun efisiensi kerja para personel komando.
  • Robot SWAT anu tiasa dialungkeun

    Robot SWAT anu tiasa dialungkeun

    Throwable SWAT Robot mangrupakeun robot detektif leutik kalawan beurat hampang, low noise leumpang, kuat tur awét.Ogé tumut kana akun syarat desain konsumsi kakuatan low, kinerja tinggi na portability.Platform robot detektif roda dua boga kaunggulan struktur basajan, kontrol merenah, mobilitas fléksibel jeung kamampuhan cross-nagara kuat.Sensor gambar definisi tinggi anu diwangun, pikap sareng lampu bantu sacara efektif tiasa ngumpulkeun inpormasi lingkungan, ngawujudkeun paréntah tempur visual jauh sareng operasi pangintipan siang sareng wengi, kalayan réliabilitas anu luhur.Terminal kontrol robot dirancang sacara ergonomis, kompak sareng merenah, kalayan fungsi lengkep, anu sacara efektif tiasa ningkatkeun efisiensi kerja para personel komando.
  • Militér / Pulisi Throwable Robot

    Militér / Pulisi Throwable Robot

    Militer / Polisi Throwable Robot nyaéta robot detektif leutik kalayan beurat hampang, noise leumpang low, kuat tur awét.Ogé tumut kana akun syarat desain konsumsi kakuatan low, kinerja tinggi na portability.Platform robot detektif roda dua boga kaunggulan struktur basajan, kontrol merenah, mobilitas fléksibel jeung kamampuhan cross-nagara kuat.Sensor gambar definisi tinggi anu diwangun, pikap sareng lampu bantu sacara efektif tiasa ngumpulkeun inpormasi lingkungan, ngawujudkeun paréntah tempur visual jauh sareng operasi pangintipan siang sareng wengi, kalayan réliabilitas anu luhur.Terminal kontrol robot dirancang sacara ergonomis, kompak sareng merenah, kalayan fungsi lengkep, anu sacara efektif tiasa ningkatkeun efisiensi kerja para personel komando.
  • Militér / Pulisi Throwable Micro-Robot System

    Militér / Pulisi Throwable Micro-Robot System

    Militér / Polisi Throwable Micro-Robot System nyaéta robot detektif leutik kalayan beurat hampang, sora leumpang low, kuat tur awét.Ogé tumut kana akun syarat desain konsumsi kakuatan low, kinerja tinggi na portability.Platform robot detektif roda dua boga kaunggulan struktur basajan, kontrol merenah, mobilitas fléksibel jeung kamampuhan cross-nagara kuat.Sensor gambar definisi tinggi anu diwangun, pikap sareng lampu bantu sacara efektif tiasa ngumpulkeun inpormasi lingkungan, ngawujudkeun paréntah tempur visual jauh sareng operasi pangintipan siang sareng wengi, kalayan réliabilitas anu luhur.Terminal kontrol robot dirancang sacara ergonomis, kompak sareng merenah, kalayan fungsi lengkep, anu sacara efektif tiasa ningkatkeun efisiensi kerja para personel komando.
  • Dialungkeun Robot Detektif

    Dialungkeun Robot Detektif

    Thrown Detective Robot mangrupikeun robot detektif leutik kalayan beurat hampang, bising leumpang rendah, kuat sareng awét.Ogé tumut kana akun syarat desain konsumsi kakuatan low, kinerja tinggi na portability.Platform robot detektif roda dua boga kaunggulan struktur basajan, kontrol merenah, mobilitas fléksibel jeung kamampuhan cross-nagara kuat.Sensor gambar definisi tinggi anu diwangun, pikap sareng lampu bantu sacara efektif tiasa ngumpulkeun inpormasi lingkungan, ngawujudkeun paréntah tempur visual jauh sareng operasi pangintipan siang sareng wengi, kalayan réliabilitas anu luhur.Terminal kontrol robot dirancang sacara ergonomis, kompak sareng merenah, kalayan fungsi lengkep, anu sacara efektif tiasa ningkatkeun efisiensi kerja para personel komando.
  • Drone Killer Portabel Drone Signal Jammer

    Drone Killer Portabel Drone Signal Jammer

    The gun bentukna UAV jammer mangrupakeun pakarang portabel ngalawan UAV, nu mangrupakeun kaunggulan hébat, nyadiakeun kalenturan hébat sarta kasempetan pikeun ngabales tur ngajaga gancang.
  • Deteksi UAV sareng Sistem Kontrol

    Deteksi UAV sareng Sistem Kontrol

    Sistem ieu diwangun ku alat-alat ngahalangan, alat-alat ngadeteksi sareng sistem operasi latar.Sistem deteksi tiasa ngadeteksi sinyal éléktromagnétik anu dipancarkeun ku UAV sareng sakaligus ngadeteksi sababaraha target dina jarak 3km.Kalawan fungsi pertahanan otomatis unattended, rentang pertahanan pikeun panangtayungan sagala-cuaca.Éta tiasa dianggo dina sagala jinis pamandangan darurat, pamandangan kaamanan, pamandangan kagiatan penting, ruang udara unit rahasia sareng sagala rupa tempat pikeun nyegah UAV tina ragrag sareng tatu.Ku netepkeun up dina posisi luyu, wewengkon panyalindungan UAV bisa ngawujud di wewengkon ditunjuk, sarta UAV teu bisa asup ka wewengkon.Bisa nyetél 24 jam unattended no-ngapung zone.
  • Maneuh Anti Drone Jammer

    Maneuh Anti Drone Jammer

    Sistem HWUDS-1 nyayogikeun kamampuan drone jamming anu diuji sareng diuji dina kasus IP67 anu keras pikeun pamasangan permanén dina wangunan.Sapertos sadaya jammers omni-directional, HWUDS-1 tiasa nyababkeun sababaraha gangguan ka alat anu sanés, kami parantos ngarengsekeun masalah ieu ku nyobian nganggo kakuatan anu paling handap pikeun ngelehkeun drone.
  • Sarung Listrik Alat Non-fatal

    Sarung Listrik Alat Non-fatal

    Sarung tangan néwak pulisi mangrupikeun alat anu henteu fatal pikeun penegak hukum, anu seueur dianggo pikeun nangkep penjahat ku departemen kaamanan umum.Bisa ngahasilkeun arus pulsa tekanan low nu boga fungsi shrinkage kana awak manusa.Éta merenah ngagunakeun sarta ngabogaan concealment kuat, desain humanized ngajaga euweuh ngarugikeun ka operator.Anggo sarung tangan pulisi ieu sareng pencét tombol tahan 2 detik, teras néwak kulit bulistir para penjahat salami 2-3 detik, anu tiasa ngajantenkeun jalma kaleungitan kamampuan résistansi langsung.
  • Pulisi Electric-Shock Capturing Sarung

    Pulisi Electric-Shock Capturing Sarung

    The Police Electric-Shock Capturing Gloves mangrupakeun parabot non-fatal pikeun penegak hukum, nu loba dipaké pikeun néwak penjahat ku departemen kaamanan umum.Bisa ngahasilkeun arus pulsa tekanan low nu boga fungsi shrinkage kana awak manusa.Éta merenah ngagunakeun sarta ngabogaan concealment kuat, desain humanized ngajaga euweuh ngarugikeun ka operator.Anggo sarung tangan pulisi ieu sareng pencét tombol tahan 2 detik, teras néwak kulit bulistir para penjahat salami 2-3 detik, anu tiasa ngajantenkeun jalma kaleungitan kamampuan résistansi langsung.

Kirim pesen anjeun ka kami: