Solusi EOD

  • EOD Single-garis Kit Rigging Dasar pikeun Bomb Technicians

    EOD Single-garis Kit Rigging Dasar pikeun Bomb Technicians

    EOD Single-line Basic Rigging Kit pikeun Bomb Technicians kalawan rupa-rupa parabot nu bisa deployed pikeun meunangkeun aksés jeung miceun, ngamanipulasi jeung nanganan alat ngabeledug curiga ngandung di jero wangunan, kandaraan, kitu ogé di wewengkon kabuka.Ieu ngawengku 26 jenis komponén pikeun ngagantelkeun garis, anchoring pulleys sarta maneuvering objék bahaya ka posisi aman.Sadaya komponén pas kana wadah anu kompak sareng gampang dibawa ku hiji jalma.
  • EOD Advanced Bomb jas

    EOD Advanced Bomb jas

    EOD Advanced Bomb Suit ieu dirarancang salaku alat pakean khusus khususna pikeun Kaamanan Umum, Departemén Pulisi Bersenjata, pikeun personil anu nganggo baju pikeun ngaleungitkeun atanapi ngabuang bahan peledak leutik.Éta nyayogikeun tingkat panyalindungan anu paling luhur pikeun pribadi ayeuna, sedengkeun éta nawiskeun kanyamanan sareng kalenturan maksimal ka operator.The Cooling suit dipaké pikeun nyadiakeun lingkungan aman tur tiis pikeun tanaga pembuangan ngabeledug, ambéh maranéhanana bisa ngalakonan pagawean pembuangan ngabeledug éfisién jeung intensif.
  • Ngabeledug Ordnance pembuangan (EOD) teknisi Bomb Suit

    Ngabeledug Ordnance pembuangan (EOD) teknisi Bomb Suit

    EOD Advanced Bomb Suit ieu dirarancang salaku alat pakean khusus khususna pikeun Kaamanan Umum, Departemén Pulisi Bersenjata, pikeun personil anu nganggo baju pikeun ngaleungitkeun atanapi ngabuang bahan peledak leutik.Éta nyayogikeun tingkat panyalindungan anu paling luhur pikeun pribadi ayeuna, sedengkeun éta nawiskeun kanyamanan sareng kalenturan maksimal ka operator.The Cooling suit dipaké pikeun nyadiakeun lingkungan aman tur tiis pikeun tanaga pembuangan ngabeledug, ambéh maranéhanana bisa ngalakonan pagawean pembuangan ngabeledug éfisién jeung intensif.
  • The Comprehensive Kits for Explosive Ordnance Disposal (EOD)

    The Comprehensive Kits for Explosive Ordnance Disposal (EOD)

    The Comprehensive Kits for Explosive Ordnance Disposal (EOD) nyaéta pikeun Explosive Ordnance Disposal (EOD), Bomb Squad, sareng prosedur Operasi Khusus.Kit nampilkeun komponén kualitas luhur, kait stainless steel, katrol kelas laut kakuatan tinggi, Tali Kevlar kelas luhur regangan rendah sareng alat penting sanésna anu didamel khusus pikeun Alat Peledak Improvisasi (IED), gerakan jarak jauh sareng operasi penanganan jarak jauh.
  • Tentara EOD Hook jeung Jalur Alat Kit

    Tentara EOD Hook jeung Jalur Alat Kit

    The Hook and Line Tool Kit Angkatan Darat kanggo Explosive Ordnance Disposal (EOD), Bomb Squad, sareng prosedur Operasi Khusus.Kit nampilkeun komponén kualitas luhur, kait stainless steel, katrol kelas laut kakuatan tinggi, Tali Kevlar kelas luhur regangan rendah sareng alat penting sanésna anu didamel khusus pikeun Alat Peledak Improvisasi (IED), gerakan jarak jauh sareng operasi penanganan jarak jauh.
  • Balistik Bom Simbut

    Balistik Bom Simbut

    Balistik Bom Blanket diwangun ku simbut tahan ledakan sareng pager tahan ledakan.Inti jero simbut ledakan-buktina sareng pager ledakan-buktina didamel tina bahan khusus, sareng lawon anyaman kakuatan tinggi dianggo salaku lawon jero sareng luar.lawon pe UD kalawan kinerja ledakan-bukti unggul dipilih salaku bahan dasar, sarta prosés jahit husus diadopsi pikeun mastikeun nyerep pinuh énergi dihasilkeun ku fragmen ngabeledug.
  • Blast suprési Bomb Blanket

    Blast suprési Bomb Blanket

    Blast Suppression Bomb Blanket diwangun ku simbut tahan ledakan sareng pager tahan ledakan.Inti jero simbut ledakan-buktina sareng pager ledakan-buktina didamel tina bahan khusus, sareng lawon anyaman kakuatan tinggi dianggo salaku lawon jero sareng luar.lawon pe UD kalawan kinerja ledakan-bukti unggul dipilih salaku bahan dasar, sarta prosés jahit husus diadopsi pikeun mastikeun nyerep pinuh énergi dihasilkeun ku fragmen ngabeledug.
  • EOD Robot kandaraan taneuh unmanned

    EOD Robot kandaraan taneuh unmanned

    Robot EOD sareng Kontrol Posisi Preset Intelligent diwangun ku awak robot mobile sareng sistem kontrol.Awak robot mobile diwangun ku kotak, motor listrik, sistem nyetir, panangan mékanis, sirah Lawu, sistem monitoring, cahaya, bahan peledak disrupter base, batré rechargeable, ring towing, jsb panangan mékanis diwangun ku panangan badag, panangan telescopic, leungeun leutik tur manipulator.Éta dipasang dina baskom ginjal sareng diaméterna 220mm.Kutub tinggal listrik ganda sareng kutub tinggal dioperasikeun hawa ganda dipasang dina panangan mékanis.sirah Lawu téh collapsible.Kutub tinggal anu dioperasikeun ku hawa, Kaméra sareng anteneu dipasang dina sirah cradle.Sistem pangimeutan diwangun ku kaméra, monitor, anteneu, jsb. Hiji set lampu LED dipasang dina hareupeun awak jeung dina tonggong awak.Sistim ieu Powered by DC24V lead-acid batré rechargeable.
  • The Compact Tambang Prodder

    The Compact Tambang Prodder

    The Compact Tambang Prodder dijieunna tina alloy Tambaga-beryllium nu bahan non-magnétik husus pikeun detecting underground atawa pangiriman barang nu ngaronjatkeun faktor kaamanan di detecting barang bahaya.Taya spark bakal dihasilkeun dina tabrakan jeung logam.Éta mangrupikeun hiji-sapotong, sectional, tambang-prodder anu parantos dirarancang pikeun gampang disimpen ku operator tambang nalika ngalanggar ladang ranjau atanapi nuju ngalaksanakeun padamelan tambang.
  • Alat Pelindung De-Pertambangan

    Alat Pelindung De-Pertambangan

    Alat Pelindung De-Mining dirarancang khusus pikeun personel milarian sareng ngabersihkeun tambang sareng alat ngabeledug téroris.Sanajan Search Suit henteu nawiskeun panyalindungan anu langkung luhur tina EOD Bomb Disposal Suit, beuratna langkung hampang, nyayogikeun panyalindungan sadayana, teu nyaman kanggo ngagem sareng ngamungkinkeun gerakan anu teu terbatas.The search Suit ngandung saku di hareup jeung deui kana nu hiji plat fragméntasi pilihan bisa diselapkeun.Ieu ngaronjatkeun tingkat panyalindungan disadiakeun ku pilarian Suit.
  • Jas Perlindungan Tambang pikeun Clearence Tambang

    Jas Perlindungan Tambang pikeun Clearence Tambang

    The Search suit dirancang husus pikeun tanaga néangan sarta clearing tina tambang jeung alat ngabeledug téroris.Sanajan Search Suit henteu nawiskeun panyalindungan anu langkung luhur tina EOD Bomb Disposal Suit, beuratna langkung hampang, nyayogikeun panyalindungan sadayana, teu nyaman kanggo ngagem sareng ngamungkinkeun gerakan anu teu terbatas.The search Suit ngandung saku di hareup jeung deui kana nu hiji plat fragméntasi pilihan bisa diselapkeun.Ieu ngaronjatkeun tingkat panyalindungan disadiakeun ku pilarian Suit.
  • Tambang Clearance Suit jeung Helm

    Tambang Clearance Suit jeung Helm

    Tambang Clearance Suit jeung Helm dirancang husus pikeun tanaga neangan jeung clearing tambang jeung alat ngabeledug téroris.Sanajan Search Suit henteu nawiskeun panyalindungan anu langkung luhur tina EOD Bomb Disposal Suit, beuratna langkung hampang, nyayogikeun panyalindungan sadayana, teu nyaman kanggo ngagem sareng ngamungkinkeun gerakan anu teu terbatas.The search Suit ngandung saku di hareup jeung deui kana nu hiji plat fragméntasi pilihan bisa diselapkeun.Ieu ngaronjatkeun tingkat panyalindungan disadiakeun ku pilarian Suit.

Kirim pesen anjeun ka kami: