. Cina Electric rusuh kaca breaker Pabrik jeung Pabrik |Heweiyongtai

Pemutus kaca gancang listrik

Katerangan pondok:

Awak utama HW-006 Electric breaker kaca gancang dijieunna tina alloy aluminium sarta stainless steel.The congcot dampak dijieunna tina stainless steel sarta alloy teuas.Beungeutna matte ku sandblasting oksidasi anodik.Dipaké pikeun megatkeun sagala jinis kaca toughened pikeun kandaraan, sadaya kaca toughened kalawan ketebalan dina 19mm, kaca toughened kerung jeung kaca laminated keur file hareup mobil.


Rincian produk

Naha Milih Kami

Tag produk

Video

Katerangan

Awak utamatina HW-006 Electric breaker kaca gancangdijieunna tina alloy aluminium sarta stainless steel.The congcot dampak dijieunna tina stainless steel sarta alloy teuas.Beungeutna matte ku sandblasting oksidasi anodik.Dipaké pikeun megatkeun sagala jinis kaca toughened pikeun kandaraan, sadaya kaca toughened kalawan ketebalan dina 19mm, kaca toughened kerung jeung kaca laminated keur file hareup mobil.

Versi anu ditingkatkeun nganggo dua batré suhu ultra-rendah 18650 pikeun nyayogikeun énergi kinétik sareng tiasa beroperasi sacara aman dina hawa ambien mimitian ti -30nepi ka +50.Cai mibanda kaunggulan kaamanan, efisiensi tinggi, gampang dibawa, pangropéa bébas, kinerja waterproof bisa ngahontal tingkat IPX6, loba lumaku pikeun anti térorisme, seuneu, nyalametkeun sarta tugas séjén.

spésifikasi

Ukuran 1150 mm (ditarik deuiukuran) 2090mm (misdiurusukuran)
Ukuran sirah 230 x 165 x 30 mm
Beurat 2700g
Ngoperasikeuntemperatur -30 ℃ - + 50 ℃
Caiphateup IPX6
Rentang kaca pegat ketebalan ≤19mm kaca tempered
Kahirupan sirah congcot ≥200(Sapotong)
Efisiensi kaca pegat eta bisa terus smash 200 potongan kaca tempered (kaasup kaca insulating) dina kaayaan kakuatan pinuh.
Bahan utama alloy aluminium 6061T, stainless steel, baja tungsten.
tegangan gawé Batré litium 7.4V (batré litium suhu ultra-low 18650)

Konfigurasi baku

HW-006 Listrik gancang breaker kaca

1 set

kotak taktis ledakan-bukti

1 sapotong

carjer litium

1 sapotong

18650 batré litium

4 sapotongs

Buku pituduh

1 sapotong

Sertipikat kualitas

1sapotong

Label anti-pemalsuan

1 sapotong

 

Bubuka parusahaan

Dina 2008, Beijing Hewei Yongtai Téhnologi Co., LTD diadegkeun di Beijing.Focus on ngembangkeun sarta operasi pakakas kaamanan husus, utamana ngalayanan hukum kaamanan publik, pulisi pakarang, militér, adat jeung departemén kaamanan nasional lianna.

Dina 2010, Jiangsu Hewei Police Equipment Manufacturing Co., LTD diadegkeun di Guannan.Covering wewengkon 9000 méter pasagi workshop jeung wangunan kantor, éta boga tujuan pikeun ngawangun hiji-kelas munggaran parabot kaamanan husus panalungtikan sarta ngembangkeun base di Cina.

Dina 2015, hiji militér-pulisi Reserch sarta puseur ngembangkeun ieu nyetél di Shenzhen.Focus on ngembangkeun parabot kaamanan husus, geus ngembangkeun leuwih ti 200 rupa parabot kaamanan profésional.

微信图片_202202161015574
微信图片_202202161130542
微信图片_20220216113054
微信图片_202202161130541
微信图片_202202161130543
微信图片_202202161015576

Pameran peuntas laut

图片2
图片3
SOFEX Yordania 2018-2
Indo Pertahanan 2016

Sertipikat

xrfg (1)
xrfg (2)

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Beijing Heweiyongtai Sci & Tech Co., Ltd. nyaéta Panyadia Utama EOD sareng Solusi Kaamanan.Staf kami sadayana profésional téknis sareng manajerial anu mumpuni pikeun nyayogikeun jasa anu puas.

    Sadaya produk gaduh laporan tés tingkat profésional nasional sareng sertipikat otorisasina, janten punten yakin pikeun mesen produk urang.

    Kontrol kualitas anu ketat pikeun mastikeun umur jasa produk anu panjang sareng operator damel aman.

    Kalayan langkung ti 10 taun pangalaman industri pikeun EOD, alat-alat Anti-térorisme, alat AKAL, jsb.

    Kami geus professionally dilayanan leuwih 60 nagara klien di sakuliah dunya.

    Taya MOQ pikeun kalolobaan barang, pangiriman gancang pikeun barang ngaropéa.

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kirim pesen anjeun ka kami: