. Cina Portabel Trace Narkoba Detektor pikeun Penegak Hukum Pabrik jeung Pabrik |Heweiyongtai

Detektor Narkoba Trace Portabel pikeun Penegak Hukum

Katerangan pondok:

Detektor ubar renik portabel mangrupikeun alat profésional pikeun ngadeteksi narkotika, anu didasarkeun kana flims sensing monolayer anu didamel sacara kimia ku ngarakit diri polimér konjugasi fluoresensi. Éta henteu gaduh radioaktivitas sareng henteu kedah dipanaskeun.Dibandingkeun sareng produk anu sami di pasar, éta gaduh volume pangleutikna sareng beurat paling hampang.alat-alat nu bisa dipaké pikeun deteksi non-destructive ubar, nu gampang beroperasi tur gancang tur akurat idéntifikasi.


Rincian produk

Naha Milih Kami

Tag produk

Modél: HW-NDII

Detektor ubar ngalacak portabelHW-NDIInyaéta alat profésional pikeun ngadeteksi narkotika, anu didasarkeun kana flims sensing monolayer anu didamel sacara kimia ku cara ngarakit diri polimér konjugasi fluoresensi. Éta henteu gaduh radioaktivitas sareng henteu kedah dipanaskeun.Dibandingkeun sareng produk anu sami di pasar, éta gaduh volume pangleutikna sareng beurat paling hampang.alat-alat nu bisa dipaké pikeun deteksi non-destructive ubar, nu gampang beroperasi tur gancang tur akurat idéntifikasi.

Spésifikasi

Lingkup deteksi jenis ubar: methamphetamine, morfin, amphetamine sulfat, kokain, meperidine, ganja, fentanyl, jsb
Métode sampling wiping sampling jeungngejatsampling
Sensitipitas ng (methamphetamine)
waktos respon ≤15s
Waktu beberesih ≤20s
Ukuran 228 * 64 * 50mm
Beurat ≤ 500g
Waktos damel waktos kerja kontinyu ≥ 8 jam, waktos sayaga ≥ 48 jam
Pangiriman data WiFi, USB
data gudang lokal > 1000000 rékaman

Bubuka parusahaan

微信图片_202202161130542
微信图片_20220216113054
微信图片_202202161130541
微信图片_202202161015574
sxrdfg (2)
微信图片_202202161015576

Pameran

图片36
图片33
图片20
图片19

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Beijing Heweiyongtai Sci & Tech Co., Ltd. nyaéta Panyadia Utama EOD sareng Solusi Kaamanan.Staf kami sadayana profésional téknis sareng manajerial anu mumpuni pikeun nyayogikeun jasa anu puas.

    Sadaya produk gaduh laporan tés tingkat profésional nasional sareng sertipikat otorisasina, janten punten yakin pikeun mesen produk urang.

    Kontrol kualitas anu ketat pikeun mastikeun umur jasa produk anu panjang sareng operator damel aman.

    Kalayan langkung ti 10 taun pangalaman industri pikeun EOD, alat-alat Anti-térorisme, alat AKAL, jsb.

    Kami geus professionally dilayanan leuwih 60 nagara klien di sakuliah dunya.

    Taya MOQ pikeun kalolobaan barang, pangiriman gancang pikeun barang ngaropéa.

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kirim pesen anjeun ka kami: