. Cina Tentara EOD Hook jeung Jalur Alat Kit Pabrik jeung Pabrik |Heweiyongtai

Tentara EOD Hook jeung Jalur Alat Kit

Katerangan pondok:

The Hook and Line Tool Kit Angkatan Darat kanggo Explosive Ordnance Disposal (EOD), Bomb Squad, sareng prosedur Operasi Khusus.Kit nampilkeun komponén kualitas luhur, kait stainless steel, katrol kelas laut kakuatan tinggi, Tali Kevlar kelas luhur regangan rendah sareng alat penting sanésna anu didamel khusus pikeun Alat Peledak Improvisasi (IED), gerakan jarak jauh sareng operasi penanganan jarak jauh.


Rincian produk

Naha Milih Kami

Tag produk

Bubuka

c 26
c 25

HW-HL01

Adegan Aplikasi: The Advanced Army Hook and Line Tool Kit nyaéta pikeun Explosive Ordnance Disposal (EOD), Bomb Squad, sareng prosedur Operasi Khusus.

Bahan: The Kit fitur komponén kualitas luhur, kait stainless steel,-kakuatan tinggi laut-grade pulleys, low-stretch kelas tinggi Kevlar Tali jeung parabot penting lianna dijieun husus pikeun Improvised Explosive Device (IED), gerakan jauh jeung operasi penanganan jarak jauh.

Asesoris

No.

Katerangan

Gambar

Qty

1.

Reel

Jalur Utama

 Aksés12

1

2.

Narik cecekelan

 Aksés13

1

3.

Hook, Ujung Polos, 1/2 inci

Hook, Ujung Polos, 1 inci

Hook, Ujung Polos, 2 inci

Aksés3

1

2

2

4.

Hook, Ganda

 Aksés2

2

5.

Gap Hook

Aksés4

1

6.

Hook kalawan Spring Gate

 Aksés5

1

7.

Pamotong Tali

 Aksés6

1

8.

Jangkar Pads

 Aksés7

5

Self-Napel

15

9.

Jangkar - Kacang Tembok

 Aksés8

2

10.

Jangkar Nyeuseup

 Aksés9

2

11.

Kayu Screw Panon

 Aksés10

5

12.

Piton

 Aksés11

2

13.

Rahang Cantilever

 Aksés1

1

14.

Snatch Blok Pulleys, Standar

 Aksés14

2

15.

Snatch Blok Katrol, Self-Buka

 Aksés15

2

16.

Katrol Opener

 Aksés16

2

17.

Pilarian Eunteung

 Aksés17

1

18.

Seizers / Forces

 Aksés18

2

19.

Pamotong Tali

 Aksés19

1

20.

Clamp - Center Line Cabang

 Aksés20

1

21. Clamp spring beurat hampang  Aksés21

1

22.

Jarum Irung Clamp

 Aksés22

1

23.

Vise Jaw Pakem

 Aksés23

1

24.

Badag Mouth Vise Rahang Pakem

 Aksés24

1

25.

Karét Door Wedges

 Aksés25

2

26.

Carabiner(Tiasadikonci sorangan)

 Aksés26

2

Carabiner (Teu tiasa dikonci nyalira)

2

Carabiner(Dua konci digabungkeun babarengan

2

27.

Bar Clamp

 Aksés27

1

28.

Extension Rod jangkar

 Aksés28

1

rod nyambungkeun

4

29.

Tiang Telescoping

 Aksés29

1

30.

Slings Loop Endless (Dua panjang / Dua pondok)

 Aksés30

4

31.

Anyaman Sling (Satu panjang/Satu pondok)

 Aksés31

2

32.

Tali Kawat Sling (Satu panjang/Satu pondok)

 Aksés32

2

33.

Tali Kejut (Dua panjang/Dua pondok)

 Aksés33

4

34.

Tali Sling (Satu panjang / Hiji pondok)

 Aksés34

2

Perusahaan

Dina 2008, Beijing Hewei Yongtai Téhnologi Co., LTD diadegkeun di Beijing.Focus on ngembangkeun sarta operasi pakakas kaamanan husus, utamana ngalayanan hukum kaamanan publik, pulisi pakarang, militér, adat jeung departemén kaamanan nasional lianna.

Dina 2010, Jiangsu Hewei Police Equipment Manufacturing Co., LTD diadegkeun di Guannan.Covering wewengkon 9000 méter pasagi workshop jeung wangunan kantor, éta boga tujuan pikeun ngawangun hiji-kelas munggaran parabot kaamanan husus panalungtikan sarta ngembangkeun base di Cina.

Dina 2015, hiji militér-pulisi Reserch sarta puseur ngembangkeun ieu nyetél di Shenzhen.Focus on ngembangkeun parabot kaamanan husus, geus ngembangkeun leuwih ti 200 rupa parabot kaamanan profésional.

LOGO

LOGO

LOGO

LOGO

LOGO

LOGO

konsumén Pameran

LOGO

LOGO

LOGO

LOGO

Kualifikasi

LOGO

LOGO


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Beijing Heweiyongtai Sci & Tech Co., Ltd. nyaéta Panyadia Utama EOD sareng Solusi Kaamanan.Staf kami sadayana profésional téknis sareng manajerial anu mumpuni pikeun nyayogikeun jasa anu puas.

    Sadaya produk gaduh laporan tés tingkat profésional nasional sareng sertipikat otorisasina, janten punten yakin pikeun mesen produk urang.

    Kontrol kualitas anu ketat pikeun mastikeun umur jasa produk anu panjang sareng operator damel aman.

    Kalayan langkung ti 10 taun pangalaman industri pikeun EOD, alat-alat Anti-térorisme, alat AKAL, jsb.

    Kami geus professionally dilayanan leuwih 60 nagara klien di sakuliah dunya.

    Taya MOQ pikeun kalolobaan barang, pangiriman gancang pikeun barang ngaropéa.

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kirim pesen anjeun ka kami: