Produk

  • Sistim pangimeutan Audio Laser

    Sistim pangimeutan Audio Laser

    Sistem pangimeutan Audio Laser ngadopsi téknologi déngékeun laser generasi katilu anyar, anu sacara efektif ngatasi masalah liang hideung dina jandela kaca sareng sadar pikeun niténan udagan ngalangkungan windows.Bisa mulangkeun sinyal sora dina kasatiaan ku terus detecting Geter leutik sora lemah sareng target impedansi.Ieu cocog pikeun dipaké dina katutup, lingkungan jandéla semi-tutup atawa spasi kabuka pikeun éféktif ngadangukeun jalma dina jarak jauh.
  • Armasight multi-tujuan visi wengi monocular

    Armasight multi-tujuan visi wengi monocular

    TK Series Thermal Scope boga tipe hampang (TK-L), tipe pertengahan (TK-M), jeung tipe beurat (TK-H) pikeun nyocogkeun bedil kalayan rentang anu béda.Diantara produk dina tingkat anu sami, TK ukuranana alit, beuratna hampang, konsumsi kakuatan langkung handap, jarak idéntifikasi anu langkung panjang, sareng réliabilitas anu langkung luhur.Kalawan diwangun-di modul transmisi gambar, éta bisa disambungkeun jeung alat sirah-dipasang ku nirkabel pikeun observasi gampang tur disumputkeun na shooting.Operasi ieu basajan tur dipercaya, kalawan calibration gun otomatis tur probabiliti ranging fungsi.
  • EOD Single-garis Kit Rigging Dasar pikeun Bomb Technicians

    EOD Single-garis Kit Rigging Dasar pikeun Bomb Technicians

    EOD Single-line Basic Rigging Kit pikeun Bomb Technicians kalawan rupa-rupa parabot nu bisa deployed pikeun meunangkeun aksés jeung miceun, ngamanipulasi jeung nanganan alat ngabeledug curiga ngandung di jero wangunan, kandaraan, kitu ogé di wewengkon kabuka.Ieu ngawengku 26 jenis komponén pikeun ngagantelkeun garis, anchoring pulleys sarta maneuvering objék bahaya ka posisi aman.Sadaya komponén pas kana wadah anu kompak sareng gampang dibawa ku hiji jalma.
  • EOD Advanced Bomb jas

    EOD Advanced Bomb jas

    EOD Advanced Bomb Suit ieu dirarancang salaku alat pakean khusus khususna pikeun Kaamanan Umum, Departemén Pulisi Bersenjata, pikeun personil anu nganggo baju pikeun ngaleungitkeun atanapi ngaleungitkeun bahan peledak leutik.Éta nyayogikeun tingkat panyalindungan anu paling luhur pikeun pribadi ayeuna, sedengkeun éta nawiskeun kanyamanan sareng kalenturan maksimal ka operator.The Cooling suit dipaké pikeun nyadiakeun lingkungan aman tur tiis pikeun tanaga pembuangan ngabeledug, ambéh maranéhanana bisa ngalakonan pagawean pembuangan ngabeledug éfisién jeung intensif.
  • Ngabeledug Ordnance pembuangan (EOD) teknisi Bomb Suit

    Ngabeledug Ordnance pembuangan (EOD) teknisi Bomb Suit

    EOD Advanced Bomb Suit ieu dirarancang salaku alat pakean khusus khususna pikeun Kaamanan Umum, Departemén Pulisi Bersenjata, pikeun personil anu nganggo baju pikeun ngaleungitkeun atanapi ngaleungitkeun bahan peledak leutik.Éta nyayogikeun tingkat panyalindungan anu paling luhur pikeun pribadi ayeuna, sedengkeun éta nawiskeun kanyamanan sareng kalenturan maksimal ka operator.The Cooling suit dipaké pikeun nyadiakeun lingkungan aman tur tiis pikeun tanaga pembuangan ngabeledug, ambéh maranéhanana bisa ngalakonan pagawean pembuangan ngabeledug éfisién jeung intensif.
  • Tentara EOD Hook jeung Jalur Alat Kit

    Tentara EOD Hook jeung Jalur Alat Kit

    The Hook and Line Tool Kit Angkatan Darat kanggo Explosive Ordnance Disposal (EOD), Bomb Squad, sareng prosedur Operasi Khusus.Kit nampilkeun komponén kualitas luhur, kait stainless steel, katrol kelas laut kakuatan tinggi, Tali Kevlar kelas luhur regangan rendah sareng alat penting sanésna anu didamel khusus pikeun Alat Peledak Improvisasi (IED), gerakan jarak jauh sareng operasi penanganan jarak jauh.
  • The Comprehensive Kits for Explosive Ordnance Disposal (EOD)

    The Comprehensive Kits for Explosive Ordnance Disposal (EOD)

    The Comprehensive Kits for Explosive Ordnance Disposal (EOD) nyaéta pikeun Explosive Ordnance Disposal (EOD), Bomb Squad, sareng prosedur Operasi Khusus.Kit nampilkeun komponén kualitas luhur, kait stainless steel, katrol kelas laut kakuatan tinggi, Tali Kevlar kelas luhur regangan rendah sareng alat penting sanésna anu didamel khusus pikeun Alat Peledak Improvisasi (IED), gerakan jarak jauh sareng operasi penanganan jarak jauh.
  • Narkoba/Narkotika Idéntifikasi Narkoba detektor

    Narkoba/Narkotika Idéntifikasi Narkoba detektor

    Detektor ubar renik portabel mangrupikeun alat profésional pikeun ngadeteksi narkotika, anu didasarkeun kana flims sensing monolayer anu didamel sacara kimia ku ngarakit diri polimér konjugasi fluoresensi. Éta henteu gaduh radioaktivitas sareng henteu kedah dipanaskeun.Dibandingkeun sareng produk anu sami di pasar, éta gaduh volume pangleutikna sareng beurat paling hampang.alat-alat nu bisa dipaké pikeun deteksi non-destructive ubar, nu gampang beroperasi tur gancang tur akurat idéntifikasi.
  • Portabel X-Ray Scanner System HWXRY-03

    Portabel X-Ray Scanner System HWXRY-03

    Alat ieu beurat hampang, portabel, sistem panyeken sinar-x anu didamel batré anu dirarancang dina gawé bareng sareng tim responder munggaran sareng tim EOD pikeun nyumponan kabutuhan operator lapangan.Éta beurat hampang sareng hadir sareng parangkat lunak anu ramah pangguna anu ngabantosan operator ngartos fungsi sareng operasi dina waktos anu langkung lami.
  • Blast suprési Bomb Blanket

    Blast suprési Bomb Blanket

    Blast Suppression Bomb Blanket diwangun ku simbut tahan ledakan sareng pager tahan ledakan.Inti jero simbut ledakan-buktina sareng pager ledakan-buktina didamel tina bahan khusus, sareng lawon anyaman kakuatan tinggi dianggo salaku lawon jero sareng luar.lawon pe UD kalawan kinerja ledakan-bukti unggul dipilih salaku bahan dasar, sarta prosés jahit husus diadopsi pikeun mastikeun nyerep pinuh énergi dihasilkeun ku fragmen ngabeledug.
  • Balistik Bom Simbut

    Balistik Bom Simbut

    Balistik Bom Blanket diwangun ku simbut tahan ledakan sareng pager tahan ledakan.Inti jero simbut ledakan-buktina sareng pager ledakan-buktina didamel tina bahan khusus, sareng lawon anyaman kakuatan tinggi dianggo salaku lawon jero sareng luar.lawon pe UD kalawan kinerja ledakan-bukti unggul dipilih salaku bahan dasar, sarta prosés jahit husus diadopsi pikeun mastikeun nyerep pinuh énergi dihasilkeun ku fragmen ngabeledug.
  • Dina Eunteung Milarian Mobil sareng Lampu LED

    Dina Eunteung Milarian Mobil sareng Lampu LED

    The Under Car Search Eunteung jeung Lampu LED utamana dipaké pikeun detecting artikel curiga di wewengkon hese neangan langsung, kayaning chassis kandaraan urang, handap mesin urang, sudut gudang urang, jsb Aplikasi utamana nyaéta pikeun inspeksi kaamanan bandara, inspeksi wewengkon militér atawa swasta. inspeksi mobil.Saterusna, eta adopts desain terpadu, nu ngajadikeun eta leuwih awét, merenah tur portabel.

Kirim pesen anjeun ka kami: