TENTANG KAMI

  • Hewei Group is a hi-tech enterprise consisting of three parts.Beijing heweiyongtai Sci&Tech Co.,ltd,jiangsu hewei police equipment mamufacturing co.,ltd and Shenzhen R&d Center. We are the factory specializing in supplying and trading Security inspection equipment, EOD equipment, Anti-terrorism equipment, Intelligence device, etc. Our products are widely applied in public security bureau, military, custom, government security agency, airport, exhibition, etc.  Our vision is to provide the latest products and technology at the most reasonable price to our customers, even more important is high quality. Nowadays, our products and equipment are widely applied in public security bureau,court, military, custom, government, airport, port.

    Hewei Grup nyaéta perusahaan hi-tech diwangun ku tilu parts.Beijing heweiyongtai Sci&Tech Co.,ltd,jiangsu hewei police equipment mamufacturing co.,Ltd jeung Shenzhen R&d Center.Kami pabrik specializing di supplying jeung dagang parabot inspeksi Kaamanan, alat-alat EOD, alat-alat Anti-térorisme, alat AKAL, jsb produk urang loba dilarapkeun dina biro kaamanan publik, militér, adat, agénsi kaamanan pamaréntah, bandara, pameran, jsb. Visi kami nyaéta nyayogikeun produk sareng téknologi pangénggalna dina harga anu paling lumrah pikeun konsumén urang, bahkan anu langkung penting nyaéta kualitas luhur.Kiwari, produk sareng alat urang seueur diterapkeun dina biro kaamanan umum, pengadilan, militer, adat, pamaréntah, bandara, palabuhan.

  • The headquarters of Hewei group is in Beijing, the capital of China Which was establiesed in the begining of 2008. There are more than 400 ㎡ showing room where exhibits nearly hundred kinds of well-equipped products and equipments. Our staff are all qualified technical and managerial professionals to provide you satisfied service. In 2015,Shenzhen military and Police product design and research center was established. It focuses on the design and develpment of special safety equipment.At   present ,neearly one hundred kinds of independent products have ben developed, some of which have become the dratgting units of industry standards in China.

    Markas grup Hewei aya di Beijing, ibukota Cina Anu didirikan dina awal 2008. Aya leuwih ti 400 ㎡ kamar némbongkeun dimana némbongkeun ampir saratus rupa produk well-dilengkepan jeung equipments.Staf kami sadayana profésional téknis sareng manajerial anu mumpuni pikeun nyayogikeun jasa anu puas.Dina 2015, Shenzhen militér jeung Pulisi design produk jeung puseur panalungtikan diadegkeun.Ieu museurkeun kana rarancang jeung develpment of equipment.At kaamanan husus hadir, ampir saratus rupa produk bebas geus ben dimekarkeun, sababaraha nu geus jadi unit dratgting standar industri di Cina.

  • This is our factory in jiangsu.Jiangsu Hewei Police Equipment Manufacturing co.,ltd was established in October 2010.Covering an area of 23300㎡.It aims to build a first-class special safety equipment research and develpment base in China. Our vision is to provide the latest products and technology at the most reasonable price to our customers, even more important is high quality. Nowadays, our products and equipment are widely applied in public security bureau,court, military, custom, government, airport, port.

    Ieu pabrik urang di jiangsu.Jiangsu Hewei Police Equipment Manufacturing co., Ltd diadegkeun dina Oktober 2010. Covering wewengkon 23300㎡.It boga tujuan pikeun ngawangun hiji-kelas munggaran panalungtikan parabot kaamanan husus sarta develpment base di Cina.Visi kami nyaéta nyayogikeun produk sareng téknologi pangénggalna dina harga anu paling lumrah pikeun konsumén urang, bahkan anu langkung penting nyaéta kualitas luhur.Kiwari, produk sareng alat urang seueur diterapkeun dina biro kaamanan umum, pengadilan, militer, adat, pamaréntah, bandara, palabuhan.

WARTA

PRODUK TERBARU

Kirim pesen anjeun ka kami: