TENTANG KAMI

  • Hewei Grup nyaéta perusahaan hi-tech diwangun ku tilu parts.Beijing heweiyongtai Sci&Tech Co.,ltd,jiangsu hewei police equipment mamufacturing co.,Ltd jeung Shenzhen R&d Center.Kami pabrik specializing di supplying jeung dagang parabot inspeksi Kaamanan, alat-alat EOD, alat-alat Anti térorisme, alat AKAL, jsb produk urang loba dilarapkeun dina biro kaamanan publik, militér, adat, agénsi kaamanan pamaréntah, bandara, pameran, jsb. Visi kami nyaéta nyayogikeun produk sareng téknologi pang anyarna dina harga anu paling lumrah pikeun para nasabah, bahkan anu langkung penting nyaéta kualitas luhur.Kiwari, produk sareng alat urang seueur diterapkeun dina biro kaamanan umum, pengadilan, militer, adat, pamaréntah, bandara, palabuhan.

    Hewei Grup nyaéta perusahaan hi-tech diwangun ku tilu parts.Beijing heweiyongtai Sci&Tech Co.,ltd,jiangsu hewei police equipment mamufacturing co.,Ltd jeung Shenzhen R&d Center.Kami pabrik specializing di supplying jeung dagang parabot inspeksi Kaamanan, alat-alat EOD, alat-alat Anti térorisme, alat AKAL, jsb produk urang loba dilarapkeun dina biro kaamanan publik, militér, adat, agénsi kaamanan pamaréntah, bandara, pameran, jsb. Visi kami nyaéta nyayogikeun produk sareng téknologi pang anyarna dina harga anu paling lumrah pikeun para nasabah, bahkan anu langkung penting nyaéta kualitas luhur.Kiwari, produk sareng alat urang seueur diterapkeun dina biro kaamanan umum, pengadilan, militer, adat, pamaréntah, bandara, palabuhan.

  • Markas grup Hewei aya di Beijing, ibukota Cina Anu didirikan dina awal 2008. Aya leuwih ti 400 ㎡ kamar némbongkeun dimana némbongkeun ampir saratus rupa produk well-dilengkepan jeung equipments.Staf kami sadayana profésional téknis sareng manajerial anu mumpuni pikeun nyayogikeun jasa anu puas.Dina 2015, Shenzhen militér jeung Pulisi design produk jeung puseur panalungtikan diadegkeun.Ieu museurkeun kana rarancang jeung develpment of equipment.At kaamanan husus hadir, ampir saratus rupa produk bebas geus ben dimekarkeun, sababaraha nu geus jadi unit dratgting standar industri di Cina.

    Markas grup Hewei aya di Beijing, ibukota Cina Anu didirikan dina awal 2008. Aya leuwih ti 400 ㎡ kamar némbongkeun dimana némbongkeun ampir saratus rupa produk well-dilengkepan jeung equipments.Staf kami sadayana profésional téknis sareng manajerial anu mumpuni pikeun nyayogikeun jasa anu puas.Dina 2015, Shenzhen militér jeung Pulisi design produk jeung puseur panalungtikan diadegkeun.Ieu museurkeun kana rarancang jeung develpment of equipment.At kaamanan husus hadir, ampir saratus rupa produk bebas geus ben dimekarkeun, sababaraha nu geus jadi unit dratgting standar industri di Cina.

  • Ieu pabrik urang di jiangsu.Jiangsu Hewei Police Equipment Manufacturing co., Ltd diadegkeun dina Oktober 2010. Covering wewengkon 23300㎡.It boga tujuan pikeun ngawangun hiji-kelas munggaran panalungtikan pakakas kaamanan husus sarta develpment base di Cina.Visi kami nyaéta nyayogikeun produk sareng téknologi pang anyarna dina harga anu paling lumrah pikeun para nasabah, bahkan anu langkung penting nyaéta kualitas luhur.Kiwari, produk sareng alat urang seueur diterapkeun dina biro kaamanan umum, pengadilan, militer, adat, pamaréntah, bandara, palabuhan.

    Ieu pabrik urang di jiangsu.Jiangsu Hewei Police Equipment Manufacturing co., Ltd diadegkeun dina Oktober 2010. Covering wewengkon 23300㎡.It boga tujuan pikeun ngawangun hiji-kelas munggaran panalungtikan pakakas kaamanan husus sarta develpment base di Cina.Visi kami nyaéta nyayogikeun produk sareng téknologi pang anyarna dina harga anu paling lumrah pikeun para nasabah, bahkan anu langkung penting nyaéta kualitas luhur.Kiwari, produk sareng alat urang seueur diterapkeun dina biro kaamanan umum, pengadilan, militer, adat, pamaréntah, bandara, palabuhan.

WARTA

PRODUK TERBARU

Kirim pesen anjeun ka kami: