Inspection Kaamanan

  • Narkoba/Narkotika Idéntifikasi Narkoba detektor

    Narkoba/Narkotika Idéntifikasi Narkoba detektor

    Detektor ubar renik portabel mangrupikeun alat profésional pikeun ngadeteksi narkotika, anu didasarkeun kana flims sensing monolayer anu didamel sacara kimia ku ngarakit diri polimér konjugasi fluoresensi. Éta henteu gaduh radioaktivitas sareng henteu kedah dipanaskeun.Dibandingkeun sareng produk anu sami di pasar, éta gaduh volume pangleutikna sareng beurat paling hampang.alat-alat nu bisa dipaké pikeun deteksi non-destructive ubar, nu gampang beroperasi tur gancang tur akurat idéntifikasi.
  • Portabel X-Ray Scanner System HWXRY-03

    Portabel X-Ray Scanner System HWXRY-03

    Alat ieu beurat hampang, portabel, sistem panyeken sinar-x anu didamel batré anu dirarancang dina gawé bareng sareng tim responder munggaran sareng tim EOD pikeun nyumponan kabutuhan operator lapangan.Éta beurat hampang sareng hadir sareng parangkat lunak anu ramah pangguna anu ngabantosan operator ngartos fungsi sareng operasi dina waktos anu langkung lami.
  • Dina Eunteung Milarian Mobil sareng Lampu LED

    Dina Eunteung Milarian Mobil sareng Lampu LED

    The Under Car Search Eunteung jeung Lampu LED utamana dipaké pikeun detecting artikel curiga di wewengkon hese neangan langsung, kayaning chassis kandaraan urang, handap mesin urang, sudut gudang urang, jsb Aplikasi utamana nyaéta pikeun inspeksi kaamanan bandara, inspeksi wewengkon militér atawa swasta. inspeksi mobil.Saterusna, eta adopts desain terpadu, nu ngajadikeun eta leuwih awét, merenah tur portabel.
  • Otomatis Kendaraan Ban Breaker

    Otomatis Kendaraan Ban Breaker

    Blok jalan otomatis ieu gampang dibawa khusus dikembangkeun pikeun pulisi sareng personil militer pikeun tiasa ngeureunkeun kendaraan sacara langsung.Sakur kandaraan anu ngaliwat, ngarambat dina laju naon waé ban na bakal kempis ku pakuna gancang, aman sareng efektif.
  • Scanner Kaamanan Hand Dicekel Metal Detektor

    Scanner Kaamanan Hand Dicekel Metal Detektor

    Ieu mangrupikeun detektor logam genggam portabel anu dirancang pikeun nyumponan sarat pasti industri kaamanan.Éta tiasa dianggo pikeun milarian awak manusa, koper sareng surat pikeun sagala jinis barang logam sareng senjata.Éta tiasa dianggo sacara lega pikeun pamariksaan kaamanan sareng kontrol aksés ku bandara, adat, palabuan laut, stasion karéta api, penjara, gerbang penting, industri ringan sareng sagala jinis acara umum.
  • Mobile Dina Inspection Vehicle / System panjagaan

    Mobile Dina Inspection Vehicle / System panjagaan

    The Under sistem pilarian wahana utamana ngadopsi pikeun mariksa handapeun bagian tina rupa-rupa kandaraan.Éta tiasa gancang sareng akurat ngaidentipikasi ancaman / barang seludup / penyelundupan jalma anu nyumput di handapeun.UVSS greatly ngaronjatkeun speed inspeksi kaamanan wahana jeung akurasi, ngurangan investasi di resources.It manusa bisa ngaronjatkeun efek ujian greatly.This Sistim ngajadikeun informasi chassis jelas pikeun ngaidentipikasi jeung téhnologi scanning ngarah tina idéntifikasi gambar komputer.
  • Otomatis Dina Sistim Inspection Kandaraan

    Otomatis Dina Sistim Inspection Kandaraan

    The Automatic Under Vehicle Inspection System utamana ngadopsi pikeun mariksa handapeun bagian tina rupa-rupa kendaraan.Éta tiasa gancang sareng akurat ngaidentipikasi ancaman / barang seludup / penyelundupan jalma anu nyumput di handapeun.UVSS greatly ngaronjatkeun speed inspeksi kaamanan wahana jeung akurasi, ngurangan investasi di resources.It manusa bisa ngaronjatkeun efek ujian greatly.This Sistim ngajadikeun informasi chassis jelas pikeun ngaidentipikasi jeung téhnologi scanning ngarah tina idéntifikasi gambar komputer.
  • Pilarian Inspection Kit

    Pilarian Inspection Kit

    Kit pamariksaan milarian dianggo ku inspektur kaamanan pikeun mariksa tempat sareng tempat anu penting.Ieu utamana dilarapkeun ka satpam, inspeksi kaamanan sarta pilarian barang seludup ilegal
  • Portabel Hand Dicekel Metal Detektor

    Portabel Hand Dicekel Metal Detektor

    Ieu mangrupikeun detektor logam genggam portabel anu dirancang pikeun nyumponan sarat pasti industri kaamanan.Éta tiasa dianggo pikeun milarian awak manusa, koper sareng surat pikeun sagala jinis barang logam sareng senjata.Éta tiasa dianggo sacara lega pikeun pamariksaan kaamanan sareng kontrol aksés ku bandara, adat, palabuan laut, stasion karéta api, penjara, gerbang penting, industri ringan sareng sagala jinis acara umum.
  • Portabel Hand Dicekel Kaamanan Metal Detektor

    Portabel Hand Dicekel Kaamanan Metal Detektor

    Ieu mangrupikeun detektor logam genggam portabel anu dirancang pikeun nyumponan sarat pasti industri kaamanan.Éta tiasa dianggo pikeun milarian awak manusa, koper sareng surat pikeun sagala jinis barang logam sareng senjata.Éta tiasa dianggo sacara lega pikeun pamariksaan kaamanan sareng kontrol aksés ku bandara, adat, palabuan laut, stasion karéta api, penjara, gerbang penting, industri ringan sareng sagala jinis acara umum.
  • Handheld Sistim imaging Backscatter

    Handheld Sistim imaging Backscatter

    The handheld X-ray backscatter Sistim imaging nyata waktu boga-kinerja tinggi .Ieu sanggup detecting contrabands kayaning IEDs, pakarang logam atawa non-logam, ubar, mata uang, sarta ancaman organik lianna jsb.
  • Handheld Backscatter Imager

    Handheld Backscatter Imager

    The handheld X-ray backscatter Sistim imaging nyata waktu boga-kinerja tinggi .Ieu sanggup detecting contrabands kayaning IEDs, pakarang logam atawa non-logam, ubar, mata uang, sarta ancaman organik lianna jsb.

Kirim pesen anjeun ka kami: