Panalungtikan Forensik

  • Sumber Lampu HW-P01 tapak suku

    Sumber Lampu HW-P01 tapak suku

    Perkenalan Suhu Warna: 6000K, sumber lampu LED kakuatan tinggi nyadiakeun lampu super bodas, simulate cahya panonpoé alam jeung lampu disebarkeun linier.Lingkup Pilarian: wengkuan milarian anu lega, lebarna ngahontal 80cm dina jarak 50cm tina sumber cahaya.Éta 3-8 kali ti sumber cahaya tradisional.Desain: sumber cahayana lega sareng datar, supados wengkuan milarian dilegaan.Gampang mendakan tapak suku sareng bukti fisik anu sanés.Batré: ageung ...
  • Kajahatan Adegan Lega tapak suku

    Kajahatan Adegan Lega tapak suku

    Perkenalan Suhu Warna: 6000K, sumber lampu LED kakuatan tinggi nyadiakeun lampu super bodas, simulate cahya panonpoé alam jeung lampu disebarkeun linier.Lingkup Pilarian: wengkuan milarian anu lega, lebarna ngahontal 80cm dina jarak 50cm tina sumber cahaya.Éta 3-8 kali ti sumber cahaya tradisional.Desain: sumber cahayana lega sareng datar, supados wengkuan milarian dilegaan.Gampang mendakan tapak suku sareng bukti fisik anu sanés.Batré: ageung ...
  • Instrumen Papanggihan Bukti Laser Panjang Gelombang Ganda

    Instrumen Papanggihan Bukti Laser Panjang Gelombang Ganda

    Inspeksi non-destructive, bisa langsung meunangkeun inpo leres paling aslina, sarta teu ngaruksak zat bio-aktif (DNA).Cai mibanda fungsi kapanggihna langsung pikeun sidik kesang, sidik lebu, sidik getih gaib tur sidik oily, nu jauh punjul ti sumber cahaya lianna.
  • Detektor Bahan Biologis Portabel

    Detektor Bahan Biologis Portabel

    Ngagunakeun téhnologi Asép Sunandar Sunarya dioda-daya tinggi, éta boga fungsi super kapanggihna pikeun bahan aktif biologis, kayaning getih, getih gaib, bintik cairan mani, bintik ciduh, bintik kesang, ngambah cikiih, bulu, sél héd, tulang jeung fragmen huntu, jsb.
  • Sumber Éksplorasi Lampu Seragam Multi-band

    Sumber Éksplorasi Lampu Seragam Multi-band

    Lumaku sacara lega pikeun ngalacak eksplorasi sareng milarian target. Sareng tiasa langsung dianggo pikeun pencahayaan bukti fotografik. Ieu mangrupikeun sumber cahaya éksplorasi portabel anu idéal pikeun teknisi kriminal pikeun ngumpulkeun bukti tina sidik, tapak suku, sidik getih, serat, getih, bintik mani, jaringan manusa. cairan, ubar, péstisida jeung résidu ngabeledug dina adegan kacilakaan éta.
  • Forensik Tilu belas Waveband Sumber Lampu

    Forensik Tilu belas Waveband Sumber Lampu

    Sumber cahaya ieu mangrupikeun sumber cahaya xenon lapangan multi-fungsi portabel anu hampang, anu dirarancang khusus pikeun panalungtikan TKP hukum.Ieu adopts 55W bohlam lampu xenon, anu diwangun-di batré litium bisa dipaké pikeun lila terus.Utamana cocog pikeun survey lapangan di tempat tanpa kakuatan 220V AC.Éta mangrupikeun pilihan anu pangsaéna pikeun departemén investigasi kriminal pikeun ningkatkeun deteksi ékstraksi bukti.
  • Forensik 13 Waveband Sumber Cahaya pikeun panalungtikan TKP

    Forensik 13 Waveband Sumber Cahaya pikeun panalungtikan TKP

    Sumber cahaya ieu mangrupikeun sumber cahaya xenon lapangan multi-fungsi portabel anu hampang, anu dirarancang khusus pikeun panalungtikan TKP hukum.Ieu adopts 55W bohlam lampu xenon, anu diwangun-di batré litium bisa dipaké pikeun lila terus.Utamana cocog pikeun survey lapangan di tempat tanpa kakuatan 220V AC.Éta mangrupikeun pilihan anu pangsaéna pikeun departemén investigasi kriminal pikeun ningkatkeun deteksi ékstraksi bukti.
  • Sumber Cahaya Forensik pikeun panalungtikan TKP

    Sumber Cahaya Forensik pikeun panalungtikan TKP

    Sumber cahaya ieu mangrupikeun sumber cahaya xenon lapangan multi-fungsi portabel anu hampang, anu dirarancang khusus pikeun panalungtikan TKP hukum.Ieu adopts 55W bohlam lampu xenon, anu diwangun-di batré litium bisa dipaké pikeun lila terus.Utamana cocog pikeun survey lapangan di tempat tanpa kakuatan 220V AC.Éta mangrupikeun pilihan anu pangsaéna pikeun departemén investigasi kriminal pikeun ningkatkeun deteksi ékstraksi bukti.
  • Ultra-lega Spéktrum Bukti Fisik Pilarian Jeung System Rekaman

    Ultra-lega Spéktrum Bukti Fisik Pilarian Jeung System Rekaman

    Produk ieu ngadopsi sensor transmisi gambar tingkat panalungtikan ilmiah super ageung.Kalayan rentang réspon spéktral 150nm ~ 1100nm, sistem tiasa ngalaksanakeun rupa-rupa milarian sareng ngarékam definisi tinggi ngeunaan sidik, sidik lontar, noda getih, cikiih, spermatozoa, ngambah DNA, sél anu kabur sareng organisme sanés dina sagala rupa objék. sensitipitas tinggi sareng kamampuan deteksi jejak super minggu.
  • Pilarian Bukti Fisik Spektrum Ultra-lega Jeung Kaméra Rekaman

    Pilarian Bukti Fisik Spektrum Ultra-lega Jeung Kaméra Rekaman

    Produk ieu ngadopsi sensor transmisi gambar tingkat panalungtikan ilmiah super ageung.Kalayan rentang réspon spéktral 150nm ~ 1100nm, sistem tiasa ngalaksanakeun rupa-rupa milarian sareng ngarékam definisi tinggi ngeunaan sidik, sidik lontar, noda getih, cikiih, spermatozoa, ngambah DNA, sél anu kabur sareng organisme sanés dina sagala rupa objék. sensitipitas tinggi sareng kamampuan deteksi jejak super minggu.
  • Kaméra Forensik Spéktrum Ultra-Wide

    Kaméra Forensik Spéktrum Ultra-Wide

    Sensor gambar tingkat panalungtikan ilmiah ultra ageung dianggo pikeun motret, ngalereskeun, ngarékam sareng ngumpulkeun bukti anu saé dina tempat kajahatan objék anu teu permeabel sapertos sidik, ngambah getih, tapak suku, ciduh, bintik mani, jsb kalayan rentang réspon spéktral. tina 180 ~ 1100nm, éta boga sensitipitas tinggi jeung kamampuhan pilarian renik super lemah.
  • Super LED Bio-bahan Detektor

    Super LED Bio-bahan Detektor

    The super LED detektor bio-bahan bisa loba dipaké pikeun neangan cikiih, ciduh, sékrési heunceut, getih jeung bahan biologis séjén (Ieu moal ngaruksak DNA), sarta serat, layu atawa gugur fragmen sél, tulang, huntu, cet, poténsi sidik. , shooting résidu jeung bukti bahan séjén

Kirim pesen anjeun ka kami: