Solusi panjagaan

  • Sistim pangimeutan Audio Laser

    Sistim pangimeutan Audio Laser

    Sistem pangimeutan Audio Laser ngadopsi téknologi déngékeun laser generasi katilu anyar, anu sacara efektif ngatasi masalah liang hideung dina jandela kaca sareng sadar pikeun niténan udagan ngalangkungan windows.Bisa mulangkeun sinyal sora dina kasatiaan ku terus detecting Geter leutik sora lemah sareng target impedansi.Ieu cocog pikeun dipaké dina katutup, lingkungan jandéla semi-tutup atawa spasi kabuka pikeun éféktif ngadangukeun jalma dina jarak jauh.
  • Armasight multi-tujuan visi wengi monocular

    Armasight multi-tujuan visi wengi monocular

    TK Series Thermal Scope boga tipe hampang (TK-L), tipe pertengahan (TK-M), jeung tipe beurat (TK-H) pikeun nyocogkeun bedil kalayan rentang anu béda.Diantara produk dina tingkat anu sami, TK ukuranana alit, beuratna hampang, konsumsi kakuatan langkung handap, jarak idéntifikasi anu langkung panjang, sareng réliabilitas anu langkung luhur.Kalawan diwangun-di modul transmisi gambar, éta bisa disambungkeun jeung alat sirah-dipasang ku nirkabel pikeun observasi gampang tur disumputkeun na shooting.Operasi ieu basajan tur dipercaya, kalawan calibration gun otomatis tur probabiliti ranging fungsi.
  • Sistem Panjagaan Audio

    Sistem Panjagaan Audio

    Ngadangukeun stereo multi-fungsi ieu ngaliwatan alat témbok mangrupikeun anu paling diropéa dina produk anu sami ayeuna, anu tiasa masihan pangdéngé inpormasi audio anu paling jelas anu aranjeunna terang.Ieu mangrupikeun panguat khusus anu bakal nyandak sora pangleutikna tina objék padet sapertos témbok, ku kituna anjeun tiasa ngadangukeun naon anu lumangsung di sisi sanés.
  • Multi-fungsi Stereo Dengekeun System

    Multi-fungsi Stereo Dengekeun System

    Sistem audio stereo multi-fungsi tiasa nampi sareng ngarékam sinyal sora analog (sora manusa, tapak suku, sora sanés).Kusabab nyoko reflektif low-noise ngolah DSP jeung alat amplifikasi, sinyal ieu ngajemput ku kénca jeung katuhu sénsor stereo bebas di tungtung hareup, sarta kaluaran sanggeus demodulasi ku Unit processing kontrol dina tungtung tukang, jadi mesin bisa ngadeteksi sora leutik pisan.
  • Professinal Tembok Door Mikropon usik Alat Dengekeun

    Professinal Tembok Door Mikropon usik Alat Dengekeun

    Ngadangukeun stereo multi-fungsi ieu ngaliwatan alat témbok mangrupikeun anu paling diropéa dina produk anu sami ayeuna, anu tiasa masihan pangdéngé inpormasi audio anu paling jelas anu aranjeunna terang.Ieu mangrupikeun panguat khusus anu bakal nyandak sora pangleutikna tina objék padet sapertos témbok, ku kituna anjeun tiasa ngadangukeun naon anu lumangsung di sisi sanés.
  • Akustik Room pangimeutan Systems panjagaan

    Akustik Room pangimeutan Systems panjagaan

    Sistim ngawaskeun ieu adopts téhnologi déngékeun laser generasi katilu anyar, nu éféktif nungkulan masalah liang hideung kaca jandela sarta sadar pikeun niténan target ngaliwatan jandéla.Bisa mulangkeun sinyal sora dina kasatiaan ku terus detecting Geter leutik sora lemah sareng target impedansi.Ieu cocog pikeun dipaké dina katutup, lingkungan jandéla semi-tutup atawa spasi kabuka pikeun éféktif ngadangukeun jalma dina jarak jauh.
  • Lingkup Thermal Multiguna

    Lingkup Thermal Multiguna

    TK Series Thermal Scope boga tipe hampang (TK-L), tipe pertengahan (TK-M), jeung tipe beurat (TK-H) pikeun nyocogkeun bedil kalayan rentang anu béda.Diantara produk dina tingkat anu sami, TK ukuranana alit, beuratna hampang, konsumsi kakuatan langkung handap, jarak idéntifikasi anu langkung panjang, sareng réliabilitas anu langkung luhur.Kalawan diwangun-di modul transmisi gambar, éta bisa disambungkeun jeung alat sirah-dipasang ku nirkabel pikeun observasi gampang tur disumputkeun na shooting.Operasi ieu basajan tur dipercaya, kalawan calibration gun otomatis tur probabiliti ranging fungsi.
  • Tembok Mikropon Stethoscope pikeun Covert Dengekeun Ngaliwatan Tembok

    Tembok Mikropon Stethoscope pikeun Covert Dengekeun Ngaliwatan Tembok

    Dua transduser kakuatan ieu ngadangukeun alat témbok mangrupikeun anu paling diropéa dina produk anu sami ayeuna, anu tiasa masihan pangdéngé inpormasi audio anu paling jelas anu aranjeunna terang.Ieu mangrupikeun panguat khusus anu bakal nyandak sora pangleutikna tina objék padet sapertos témbok, ku kituna anjeun tiasa ngadangukeun naon anu lumangsung di sisi sanés.
  • Sistem Pangimeutan Audio Nirkabel sareng 10 Jenis Front End pikeun solusi panjagaan

    Sistem Pangimeutan Audio Nirkabel sareng 10 Jenis Front End pikeun solusi panjagaan

    Sistem Dengekeun Nirkabel sareng 10 Jenis Tungtung Hareup diwangun ku bagian pamancar nirkabel sareng bagian panarima.Bagian pamancar nirkabel dilengkepan ku 10 pita frékuénsi anu béda sareng bentuk anu béda-béda, anu tiasa dianggo sakaligus bari henteu saling ngaganggu.
  • Panon Ball 360 ° Sistim Témbongkeun Mobile

    Panon Ball 360 ° Sistim Témbongkeun Mobile

    Bola Mata mangrupikeun sistem anu dirancang khusus pikeun intelijen sacara real-time nirkabel.Sénsorna bentukna buleud siga bal.Éta cukup tangguh pikeun salamet tina pencét atanapi sambel sareng tiasa dialungkeun ka daérah anu jauh anu tiasa bahaya.Lajeng transmits real-time video jeung audio ngawas sakaligus.Operator tiasa niténan naon anu lumangsung di tempat anu disumputkeun tanpa aya di tempat anu bahaya.Janten, nalika anjeun kedah nyandak ukuran dina gedong, ruangan bawah tanah, guha, torowongan atanapi jalur, résiko ngirangan.Sistem ieu lumaku pikeun pulisi, pulisi militér sareng pasukan operasi khusus pikeun nyandak tindakan anti-térorisme atanapi ngajaga panjagaan di kota, padesaan atanapi di luar.Alat ieu dipasangan sababaraha NIR-LED, ku kituna operator tiasa milarian sareng ngawas objék dina lingkungan poék.
  • EyeBall tossable alat panjagaan

    EyeBall tossable alat panjagaan

    Bola panjagaan mangrupikeun sistem anu dirarancang khusus pikeun intelijen sacara real-time nirkabel.Sénsorna bentukna buleud siga bal.Éta cukup tangguh pikeun salamet tina pencét atanapi sambel sareng tiasa dialungkeun ka daérah anu jauh anu tiasa bahaya.Lajeng transmits real-time video jeung audio ngawas sakaligus.Operator tiasa niténan naon anu lumangsung di tempat anu disumputkeun tanpa aya di tempat anu bahaya.Janten, nalika anjeun kedah nyandak ukuran dina gedong, ruangan bawah tanah, guha, torowongan atanapi jalur, résiko ngirangan.Sistem ieu lumaku pikeun pulisi, pulisi militér sareng pasukan operasi khusus pikeun nyandak tindakan anti-térorisme atanapi ngajaga panjagaan di kota, padesaan atanapi di luar.Alat ieu dipasangan sababaraha NIR-LED, ku kituna operator tiasa milarian sareng ngawas objék dina lingkungan poék.
  • Multi Fungsi Termal Imaging Binoculars

    Multi Fungsi Termal Imaging Binoculars

    HW-TM-B mangrupakeun alat observasi calakan leutik ngahijikeun infra red, low-cahaya, lampu katempo jeung laser.Éta gaduh modul lokasi anu diwangun, kompas magnét digital, sareng rangefinder laser.Kalayan fungsi fusi gambar, éta tiasa dianggo pikeun observasi siang sareng wengi sareng milarian target.Gambar sareng pidéo tiasa dicandak, sareng inpormasina tiasa diunggah dina waktosna.Éta nyaman sareng portabel dianggo.

Kirim pesen anjeun ka kami: