. Cina 5G Wide-Band Wireless Frékuénsi Jammer Pabrik jeung Pabrik |Heweiyongtai

5G Wide-Band Wireless Frékuénsi Jammer

Katerangan pondok:

Produk ieu ngagaduhan volume anu alit, beurat hampang, anu cocog pikeun dibawa ku prajurit.Hal ieu dipaké pikeun meungpeuk komunikasi jeung pangiriman data antara sakabéh handphone (2G,3G,4G), nu bisa nyegah pamandangan jalma ti unggah poto ka Internet, fermentasi pamadegan umum.Sareng ogé, éta mangpaat pikeun ngaleungitkeun bom anu dikadalikeun jauh anu dikadalikeun ku telepon sélulér atanapi pita frékuénsi telepon sélulér.


Rincian produk

Naha Milih Kami

Tag produk

Model: HWBJ-IV(5G)

alat nu cocog pikeun pamakéan di lingkungan husus (spasi leutik, euweuh catu daya, interferometer kandaraan-dipasang teu bisa asup ka tempat).Éta mangrupikeun aplikasi komprehensif téknologi radio analog, kalebet pancegahan éléktronik, pamrosésan sinyal analog, amplifikasi kakuatan, desain antena khusus sareng seueur téknologi canggih anu sanés, anu tiasa adaptasi sareng kabutuhan pembuangan bahan peledak alat kadali jauh nirkabel dina situs.Ieu mangrupakeun parabot anyar dina widang countermeasures éléktronik, sarta indikator kinerja na bisa minuhan kaperluan sabenerna kaamanan publik jeung departemén pulisi pakarang pikeun kontrol karusuhan, anti terorisme, pembuangan ngabeledug, ngiringan, panalungtikan kriminal sarta panalungtikan teknis.Éta ngadopsi téknologi sinyal jamming panganyarna, sareng kakuatan pangiriman sareng jarak jamming langkung cocog pikeun padamelan anu saleresna.

Spésifikasi Téknis

No

Frentang requency

Tkakuatan ransmitted

anteneu

IgangguanTarget

1

27-72 MHz

15W

A: Wide-band monopole anteneu omnidirectional

Kaulinan kadali jauh

2

136-174MHz

25W

B: Wide-band monopole anteneu omnidirectional

VHF industri jeung sipil kadali jauh

3

315-470MHz

15W

C: Wide-band monopole anteneu omnidirectional

UHF industri jeung sipil kadali jauh

4

758-803MHz

35W

Diwangun-di Asép Sunandar Sunarya arah anteneu

5

870-880MHZ

35W

850MHz Intercom, CDMA800MHz

6

930-960MHz

35W

DCS1800 / CDMA1900MHz / 4G-TLE

7

1805-1880MHz

50W

3G-W-CDMA, CDMA2000, 4G-LTE

8

1880-1920MHz

50W

9

2110-2170MHz

35W

4G

10

2300-2400MHz

35W

WIFI

11

2515-2675MHz

35W

5G

12

3400-3600MHz

50W

5G

13

4800-4960MHz

35w

14

5150-5850MHz

25W

WIFI

Bubuka parusahaan

Dina 2008, Beijing Hewei Yongtai Téhnologi Co., LTD diadegkeun di Beijing.Focus on ngembangkeun sarta operasi pakakas kaamanan husus, utamana ngalayanan hukum kaamanan publik, pulisi pakarang, militér, adat jeung departemén kaamanan nasional lianna.

Dina 2010, Jiangsu Hewei Police Equipment Manufacturing Co., LTD diadegkeun di Guannan.Covering wewengkon 9000 méter pasagi workshop jeung wangunan kantor, éta boga tujuan pikeun ngawangun hiji-kelas munggaran parabot kaamanan husus panalungtikan sarta ngembangkeun base di Cina.

Dina 2015, hiji militér-pulisi Reserch sarta puseur ngembangkeun ieu nyetél di Shenzhen.Focus on ngembangkeun parabot kaamanan husus, geus ngembangkeun leuwih ti 200 rupa parabot kaamanan profésional.

a9
微信图片_20220216113054
a8
a10
a4
a7

Pameran peuntas laut

微信图片_20210426141809
微信图片_20210426141813
图片36
图片33

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Beijing Heweiyongtai Sci & Tech Co., Ltd. nyaéta Panyadia Utama EOD sareng Solusi Kaamanan.Staf kami sadayana profésional téknis sareng manajerial anu mumpuni pikeun nyayogikeun jasa anu puas.

    Sadaya produk gaduh laporan tés tingkat profésional nasional sareng sertipikat otorisasina, janten punten yakin pikeun mesen produk urang.

    Kontrol kualitas anu ketat pikeun mastikeun umur jasa produk anu panjang sareng operator damel aman.

    Kalayan langkung ti 10 taun pangalaman industri pikeun EOD, alat-alat Anti-térorisme, alat AKAL, jsb.

    Kami geus professionally dilayanan leuwih 60 nagara klien di sakuliah dunya.

    Taya MOQ pikeun kalolobaan barang, pangiriman gancang pikeun barang ngaropéa.

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kirim pesen anjeun ka kami: