Tentang Kami

Beijing Heweiyongtai Sci&Tech Co.,Ltd

Ngeunaan Company

Beijing Heweiyongtai Sci & Tech Co., Ltd. nyaéta perusahaan hi-tech specializing dina manufaktur sarta ngical paralatan Kaamanan, produk EOD, produk Nyalametkeun Panalungtikan kriminal, jsb.

Visi kami nyaéta nyayogikeun produk sareng téknologi pang anyarna dina harga anu paling lumrah pikeun para nasabah, bahkan anu langkung penting nyaéta kualitas luhur.Kiwari, produk sareng alat urang seueur diterapkeun dina biro kaamanan umum, pengadilan, militer, adat, pamaréntah, bandara, palabuhan.

Kantor utama aya di Beijing, ibukota Cina.Aya leuwih ti 400 méter pasagi némbongkeun kamar mana némbongkeun deukeut ratusan rupa produk well-dilengkepan jeung equipments.Pabrik lokasina di Lianyungang, Jiangsu province.We ogé ngadegkeun puseur R&D di Shenzhen.Staf kami sadayana profésional téknis sareng manajerial anu mumpuni pikeun nyayogikeun palayanan anu puas.Kalayan réspon kana strategi pangwangunan nasional "One Belt and One Road" (OBOR), kami parantos ngembangkeun agén di langkung ti 20 nagara anu béda.Produk kami kalayan paménta hébat di bumi sareng di luar negeri.

Produk sareng alat anu diproduksi utama urang nyaéta kieu

Instrumen Inspection Kaamanan

Detektor ngabeledug portabel, Scanner X-ray portabel, Detektor Cairan Bahaya, Detektor Simpang Non-linier jsb.

Anti térorisme & Instrumén Panjagaan

Handheld UAV Jammer, Maneuh UAV Jammer, Warna Low-cahaya Wengi Investigation Investigation System, Dengekeun Ngaliwatan Tembok System.

Instrumén EOD

Robot EOD, EOD Jammer, Bom Disposal Suit, Hook sareng Line Kit, EOD Telescopic Manipulator, Mine Detector jsb.

Budaya Perusahaan

●Palanggan punjul
Nyadiakeun jasa ngaleuwihan nilai pasar jeung ekspektasi customer ku adhering kana konsép "Kapuasan Anjeun, Kahayang Kuring" pikeun ngahontal customer sagala-buleud kapuasan.

Berorientasi Manusa
Karyawan mangrupikeun sumber daya anu paling berharga pikeun perusahaan.Éta komitmen pikeun ngahargaan pangaweruh, hormat individu sareng ngadorong sareng ngabantosan pangwangunan individu.

Integritas Kahiji
Integritas mangrupikeun sarat pikeun perusahaan pikeun ngajaga tapak sareng pangwangunan;ngajaga jangji téh prinsip dasar tina manajemen operasi urang.

Harmoni Dihargaan
"Fungsi ritual nyaeta harmoni" nyaeta kawijakan pikeun nungkulan urusan.Pausahaan naroskeun ka sadaya karyawan pikeun nguatkeun gawé babarengan sareng nganyahokeun hubungan sareng supplier, palanggan, karyawan sareng pihak anu relevan kalayan sikep anu hargana harmoni.

Efisiensi Fokus
Pausahaan naroskeun karyawan pikeun ngalakukeun hal anu leres dina cara anu leres, ngukur kinerja bisnis ku efisiensi sareng nyorong karyawan pikeun kamajuan salajengna sareng nyiptakeun kinerja anu luhur.
Janten ajeg, profound tur reticent cara pamimpin eksekutif jeung karyawan meta.

Sertipikat

paméran internasional

Tim Kami

msdf (1)
msdf (2)
msdf (3)

Kirim pesen anjeun ka kami: