. Cina dialungkeun Detektif Robot Pabrik jeung Pabrik |Heweiyongtai

Dialungkeun Robot Detektif

Katerangan pondok:

Thrown Detective Robot mangrupikeun robot detektif leutik kalayan beurat hampang, bising leumpang rendah, kuat sareng awét.Ogé tumut kana akun syarat desain konsumsi kakuatan low, kinerja tinggi na portability.Platform robot detektif roda dua boga kaunggulan struktur basajan, kontrol merenah, mobilitas fléksibel jeung kamampuhan cross-nagara kuat.Sensor gambar definisi tinggi anu diwangun, pikap sareng lampu bantu sacara efektif tiasa ngumpulkeun inpormasi lingkungan, ngawujudkeun paréntah tempur visual jauh sareng operasi pangintipan siang sareng wengi, kalayan réliabilitas anu luhur.Terminal kontrol robot dirancang sacara ergonomis, kompak sareng merenah, kalayan fungsi lengkep, anu sacara efektif tiasa ningkatkeun efisiensi kerja para personel komando.


Rincian produk

Naha Milih Kami

Tag produk

Video produk

Modél: HW-TDR-2

Ngalungkeunn DetektifRobot mangrupikeun robot detektif alit kalayan beurat hampang, bising leumpang rendah, kuat sareng awét.Ogé tumut kana akun syarat desain konsumsi kakuatan low, kinerja tinggi na portability. Platform robot detektif roda dua boga kaunggulan struktur basajan, kontrol merenah, mobilitas fléksibel jeung kamampuhan cross-nagara kuat.Sensor gambar definisi tinggi anu diwangun, pikap sareng lampu bantu sacara efektif tiasa ngumpulkeun inpormasi lingkungan, ngawujudkeun paréntah tempur visual jauh sareng operasi pangintipan siang sareng wengi, kalayan réliabilitas anu luhur.Terminal kontrol robot dirancang sacara ergonomis, kompak sareng merenah, kalayan fungsi lengkep, anu sacara efektif tiasa ningkatkeun efisiensi kerja para personel komando.

Parameter Téknis

Robot

Beurat

0,6 kg(kaasup batré)

 

Diménsi

Panjangna: 200mm

Jangkungna: 115mm (Roda's diaméterna)

 

panjang anteneu

433MHz: 200mm

2.4GHz: 96mm

 

Ngaléngkahlaju

0,6m/s

 

Sudut climbing maksimum

2

 

maksimalNgalungkeunjarak

Nangtung: 9m

Horizontal:30m

 

Jauh kadali jauh

jero rohangan:50m

Luar:180m (Jarak Visual)

 

Waktos damel

110 menit

 

Waktu sayaga

150 menit

 

Laju pigura

30fps

 

Ngajaga Laju

IP66

 

Jarak katerangan IR

7,8m

 

FOV

120°

 

Audio

Hiji arah, ngan ngadangukeun (433M, 2,4G)

KontrolTerminal

Diménsi

230×126 mm(tanpa anteneu)

 

Beurat

0,55kg(kalayan batré)

 

tampilanScreen

5inci (Resolusi: 1024x600) layar rampa bisa ngaropéa lamun meuli 10 susunan dina hiji waktu.

 

Gambar pangiriman

Warna

 

Waktos damel

180 menit

 

Kamampuh mémori

32G

 

Ngajaga Laju

IP66

Bubuka parusahaan

Dina 2008, Beijing Hewei Yongtai Téhnologi Co., LTD diadegkeun di Beijing.Focus on ngembangkeun sarta operasi pakakas kaamanan husus, utamana ngalayanan hukum kaamanan publik, pulisi pakarang, militér, adat jeung departemén kaamanan nasional lianna.

Dina 2010, Jiangsu Hewei Police Equipment Manufacturing Co., LTD diadegkeun di Guannan.Covering wewengkon 9000 méter pasagi workshop jeung wangunan kantor, éta boga tujuan pikeun ngawangun hiji-kelas munggaran parabot kaamanan husus panalungtikan sarta ngembangkeun base di Cina.

Dina 2015, hiji militér-pulisi Research sarta puseur ngembangkeun ieu nyetél di Shenzhen.Focus on ngembangkeun parabot kaamanan husus, geus ngembangkeun leuwih ti 200 rupa parabot kaamanan profésional.

a9
微信图片_20220216113054
a8
a10
a4
a7

Pameran

3
DSA 2017 Malaysia-2
4
微信图片_202106171545341

Sertipikat

ISETC.000120200108-Detektor Bahan Peledak Genggam EMC_00
Sertipikat ISO 9001

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Beijing Heweiyongtai Sci & Tech Co., Ltd. nyaéta Panyadia Utama EOD sareng Solusi Kaamanan.Staf kami sadayana profésional téknis sareng manajerial anu mumpuni pikeun nyayogikeun jasa anu puas.

    Sadaya produk gaduh laporan tés tingkat profésional nasional sareng sertipikat otorisasina, janten punten yakin pikeun mesen produk urang.

    Kontrol kualitas anu ketat pikeun mastikeun umur jasa produk anu panjang sareng operator damel aman.

    Kalayan langkung ti 10 taun pangalaman industri pikeun EOD, alat-alat Anti-térorisme, alat AKAL, jsb.

    Kami geus professionally dilayanan leuwih 60 nagara klien di sakuliah dunya.

    Taya MOQ pikeun kalolobaan barang, pangiriman gancang pikeun barang ngaropéa.

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk

    Kirim pesen anjeun ka kami: