. Cina Balistik Bom Blanket Pabrik jeung Pabrik |Heweiyongtai

Balistik Bom Simbut

Katerangan pondok:

Balistik Bom Blanket diwangun ku simbut tahan ledakan sareng pager tahan ledakan.Inti jero simbut ledakan-buktina sareng pager ledakan-buktina didamel tina bahan khusus, sareng lawon anyaman kakuatan tinggi dianggo salaku lawon jero sareng luar.lawon pe UD kalawan kinerja ledakan-bukti unggul dipilih salaku bahan dasar, sarta prosés jahit husus diadopsi pikeun mastikeun nyerep pinuh énergi dihasilkeun ku fragmen ngabeledug.


Rincian produk

Naha Milih Kami

Tag produk

Gambar produk

E 23
E 27

Katerangan

  1. Bahan utama tinaBalistik Bom Simbut: Aramid UD lawon jeung aramid anyaman fabric.It bisa éféktif nyegah motong tina pager jeung simbut ku fragmen sanggeus explosion.This ngajadikeun kinerja pelindung tina simbut suprési bom greatly ningkat, jeung panyalindungan ganda.

 

2.Structure komposisi pager jero jeung luar: lawon napel, lawon non-weft jeung anyaman baju sanggeus curing napel.

 

3.Blanket bahan: 1680D seuneu-retardant oxford lawon, nu éféktif bisa nyingkahan lumangsungna seuneu kabuka sanggeus ledakan.

 

4.Packaging:Customized dasi bar boxes.It leuwih merenah pikeun pamaké pikeun ngalaksanakeun tugas jeung kaluar.

Indéks Téknis

1.Blanket outline ukuran: ≤1600mmX1600mm
2.Batin diaméterna suprési bom pager simbut: diaméter jero pager≤450mm;diaméter jero pager luar ≤600mm
3.Blanket jeung pager beurat:≤29.75kg
4.Water kinerja rembesan simbut jeung jas bahan, tekanan hydrostatic:> 12Kpa
5.Breaking kakuatan simbut jeung pager bahan: radial: 3040N, zonal: 1930N
6. Tearing kakuatan simbut jeung pager bahan: Lungsi: 584N, lintang: 309N
7.Anti ledakan kinerja: Lamun 82-2 gaya granat ieu detonated, euweuh kabocoran liang dina target simulated.

Bubuka parusahaan

Dina 2008, Beijing Hewei Yongtai Téhnologi Co., LTD diadegkeun di Beijing.Focus on ngembangkeun sarta operasi pakakas kaamanan husus, utamana ngalayanan hukum kaamanan publik, pulisi pakarang, militér, adat jeung departemén kaamanan nasional lianna.

Dina 2010, Jiangsu Hewei Police Equipment Manufacturing Co., LTD diadegkeun di Guannan.Covering wewengkon 9000 méter pasagi workshop jeung wangunan kantor, éta boga tujuan pikeun ngawangun hiji-kelas munggaran parabot kaamanan husus panalungtikan sarta ngembangkeun base di Cina.

Dina 2015, hiji militér-pulisi Reserch sarta puseur ngembangkeun ieu nyetél di Shenzhen.Focus on ngembangkeun parabot kaamanan husus, geus ngembangkeun leuwih ti 200 rupa parabot kaamanan profésional.

微信图片_20220216113054
a9
a8
a10
a4
a7

Pameran peuntas laut

3
2
DST 2018 Thailand
DSA 2017 Malaysia-2

Sertipikat

ISETC.000120200108-Detektor Bahan Peledak Genggam EMC_00
Sertipikat ISO 9001

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Beijing Heweiyongtai Sci & Tech Co., Ltd. nyaéta Panyadia Utama EOD sareng Solusi Kaamanan.Staf kami sadayana profésional téknis sareng manajerial anu mumpuni pikeun nyayogikeun jasa anu puas.

    Sadaya produk gaduh laporan tés tingkat profésional nasional sareng sertipikat otorisasina, janten punten yakin pikeun mesen produk urang.

    Kontrol kualitas anu ketat pikeun mastikeun umur jasa produk anu panjang sareng operator damel aman.

    Kalayan langkung ti 10 taun pangalaman industri pikeun EOD, alat-alat Anti-térorisme, alat AKAL, jsb.

    Kami geus professionally dilayanan leuwih 60 nagara klien di sakuliah dunya.

    Taya MOQ pikeun kalolobaan barang, pangiriman gancang pikeun barang ngaropéa.

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kirim pesen anjeun ka kami: