. Cina Portabel ngabeledug jeung Narkoba Detektor Pabrik jeung Pabrik |Heweiyongtai

Ngabeledug portabel jeung Detektor Narkoba

Katerangan pondok:

Alatna dumasar kana prinsip spéktrum mobilitas ion dual-mode (IMS), ngagunakeun sumber ionisasi non-radioaktif anyar, anu sakaligus tiasa ngadeteksi sareng nganalisis ngalacak partikel bahan peledak sareng ubar, sareng sensitipitas deteksi ngahontal tingkat nanogram.Sapuan khusus disapu sareng disampel dina permukaan objék anu curiga.Saatos swab diselapkeun kana detektor, detektor bakal langsung ngalaporkeun komposisi khusus sareng jinis bahan peledak sareng ubar.Produkna tiasa dibabawa sareng gampang dioperasikeun, khususna cocog pikeun deteksi fleksibel dina situs.Hal ieu loba dipaké pikeun inspeksi ngabeledug jeung ubar dina aviation sipil, transit rail, adat, pertahanan wates jeung tempat gathering riungan, atawa salaku alat pikeun inspeksi bahan bukti ku agénsi penegak hukum nasional.


Rincian produk

Naha Milih Kami

Tag produk

Modél: HW-IMS-311

Alatna dumasar kana prinsip spéktrum mobilitas ion dual-mode (IMS), ngagunakeun sumber ionisasi non-radioaktif anyar, anu sakaligus tiasa ngadeteksi sareng nganalisis ngalacak partikel bahan peledak sareng ubar, sareng sensitipitas deteksi ngahontal tingkat nanogram.Sapuan khusus disapu sareng disampel dina permukaan objék anu curiga.Saatos swab diselapkeun kana detektor, detektor bakal langsung ngalaporkeun komposisi khusus sareng jinis bahan peledak sareng ubar.

Produkna tiasa dibabawa sareng gampang dioperasikeun, khususna cocog pikeun deteksi fleksibel dina situs.Hal ieu loba dipaké pikeun inspeksi ngabeledug jeung ubar dina aviation sipil, transit rail, adat, pertahanan wates jeung tempat gathering riungan, atawa salaku alat pikeun inspeksi bahan bukti ku agénsi penegak hukum nasional.

Spésifikasi teknis

Téknologi

IMS (téhnologi spéktroskopi mobilitas ion)

waktos analisis

≤8s

Sumber Ion

Sumber ionisasi non-radioaktif

Modeu deteksi

Mode ganda (mode ngabeledug sareng mode ubar)

Tiis waktos Mimitian-up

≤20 mnt

Métode sampling

Ngumpulkeun partikel ngaliwatan wiping

Sensitipitas deteksi

Tingkat nanogram (10-9-10-6gram)

Zat dideteksi Ngabeledug

TNT, RDX, BP, PETN, NG, AN, HMTD, TETRYL, TATP, jsb.

  Narkoba

Kokain, Heroin, THC, MA, Ketamine, MDMA, jsb.

Laju alarem palsu

≤ 1%

Adaptor kakuatan

AC 100-240V, 50/60Hz, 240W

Layar Pintonan

layar rampa LCD 7 inci

Com Port

USB/LAN/VGA

Panyimpenan Data

32GB, ngarojong cadangan ngaliwatan USB atawa Ethernet

Batré Gawé Waktos

Leuwih ti 3 jam

Métode ngahariwangkeun

Visual sareng Karungu

Diménsi

L392mm×W169mm×H158mm

Beurat

4,8 kg

Suhu Panyimpenan

- 20 ℃ ~ 55 ℃

Suhu Gawé

- 20 ℃ ~ 55 ℃

Kalembaban Gawé

<95% (handap 40 ℃)

Bubuka parusahaan

Dina 2008, Beijing Hewei Yongtai Téhnologi Co., LTD diadegkeun di Beijing.Focus on ngembangkeun sarta operasi pakakas kaamanan husus, utamana ngalayanan hukum kaamanan publik, pulisi pakarang, militér, adat jeung departemén kaamanan nasional lianna.

Dina 2010, Jiangsu Hewei Police Equipment Manufacturing Co., LTD diadegkeun di Guannan.Covering wewengkon 9000 méter pasagi workshop jeung wangunan kantor, éta boga tujuan pikeun ngawangun hiji-kelas munggaran parabot kaamanan husus panalungtikan sarta ngembangkeun base di Cina.

Dina 2015, hiji militér-pulisi Reserch sarta puseur ngembangkeun ieu nyetél di Shenzhen.Focus on ngembangkeun parabot kaamanan husus, geus ngembangkeun leuwih ti 200 rupa parabot kaamanan profésional.

a9
微信图片_20220216113054
a8
a10
a4
a7

Pameran

3
2
微信图片_202106171545341
图片36

Sertipikat

CE 04
CE 1

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Beijing Heweiyongtai Sci & Tech Co., Ltd. nyaéta Panyadia Utama EOD sareng Solusi Kaamanan.Staf kami sadayana profésional téknis sareng manajerial anu mumpuni pikeun nyayogikeun jasa anu puas.

    Sadaya produk gaduh laporan tés tingkat profésional nasional sareng sertipikat otorisasina, janten punten yakin pikeun mesen produk urang.

    Kontrol kualitas anu ketat pikeun mastikeun umur jasa produk anu panjang sareng operator damel aman.

    Kalayan langkung ti 10 taun pangalaman industri pikeun EOD, alat-alat Anti-térorisme, alat AKAL, jsb.

    Kami geus professionally dilayanan leuwih 60 nagara klien di sakuliah dunya.

    Taya MOQ pikeun kalolobaan barang, pangiriman gancang pikeun barang ngaropéa.

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kirim pesen anjeun ka kami: