. Cina Tembok Mikropon Stethoscope pikeun Covert Dengekeun Ngaliwatan Tembok Pabrik jeung Pabrik |Heweiyongtai

Tembok Mikropon Stethoscope pikeun Covert Dengekeun Ngaliwatan Tembok

Katerangan pondok:

Dua transduser kakuatan ieu ngadangukeun alat témbok mangrupikeun anu paling diropéa dina produk anu sami ayeuna, anu tiasa masihan pangdéngé inpormasi audio anu paling jelas anu aranjeunna terang.Ieu mangrupikeun panguat khusus anu bakal nyandak sora pangleutikna tina objék padet sapertos témbok, ku kituna anjeun tiasa ngadangukeun naon anu lumangsung di sisi sanés.


Rincian produk

Naha Milih Kami

Tag produk

Pamakéan produk

图片1
图片2

Katerangan

Dua transduser kakuatan ieu ngadangukeun alat témbok mangrupikeun anu paling diropéa dina produk anu sami ayeuna, anu tiasa masihan pangdéngé inpormasi audio anu paling jelas anu aranjeunna terang.Ieu mangrupikeun panguat khusus anu bakal nyandak sora pangleutikna tina objék padet sapertos témbok, ku kituna anjeun tiasa ngadangukeun naon anu lumangsung di sisi sanés.Mikropon kontak mangrupikeun pin keramik khusus dikembangkeun pikeun ngarobih geter janten bising anu karungu.Cai mibanda dua transduser kuat babarengan ngandung hiji alat ngawaskeun luar biasa pikeun ngaktipkeun pulisi, panjara jeung saterusna.

Spésifikasi Téknis

Kakuatan Sinyal

1mW

Frékuénsi ayun

@1KHz,6 Db (atenuasi)

@300Hz, 15 Db

Saluran Atenuasi Separation

> 40 Db

Stéreo Balance Control

± 10 Db

Koéfisién Distorsi Harmonik Non-linier

> 0,5%

Rentang Panguat Dinamis

> 60 Db

Runtah Daya (50% Volume)

25mA

Batré

4 × 1.5V batré AA

Eksternal (PSU N/A)

9~12V @ kakuatan suplai mA

Headsét

0,6 Watt, 300 Ohm

Diménsi (mm)

128×99×23

Beurat

500 gram

Bubuka parusahaan

Dina 2008, Beijing Hewei Yongtai Téhnologi Co., LTD diadegkeun di Beijing.Focus on ngembangkeun sarta operasi pakakas kaamanan husus, utamana ngalayanan hukum kaamanan publik, pulisi pakarang, militér, adat jeung departemén kaamanan nasional lianna.

Dina 2010, Jiangsu Hewei Police Equipment Manufacturing Co., LTD diadegkeun di Guannan.Covering wewengkon 9000 méter pasagi workshop jeung wangunan kantor, éta boga tujuan pikeun ngawangun hiji-kelas munggaran parabot kaamanan husus panalungtikan sarta ngembangkeun base di Cina.

Dina 2015, hiji militér-pulisi Reserch sarta puseur ngembangkeun ieu nyetél di Shenzhen.Focus on ngembangkeun parabot kaamanan husus, geus ngembangkeun leuwih ti 200 rupa parabot kaamanan profésional.

a9
微信图片_20220216113054
a8
a10
a4
a7

Pameran peuntas laut

图片2
图片1
图片3
图片4

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Beijing Heweiyongtai Sci & Tech Co., Ltd. nyaéta Panyadia Utama EOD sareng Solusi Kaamanan.Staf kami sadayana profésional téknis sareng manajerial anu mumpuni pikeun nyayogikeun jasa anu puas.

    Sadaya produk gaduh laporan tés tingkat profésional nasional sareng sertipikat otorisasina, janten punten yakin pikeun mesen produk urang.

    Kontrol kualitas anu ketat pikeun mastikeun umur jasa produk anu panjang sareng operator damel aman.

    Kalayan langkung ti 10 taun pangalaman industri pikeun EOD, alat-alat Anti-térorisme, alat AKAL, jsb.

    Kami geus professionally dilayanan leuwih 60 nagara klien di sakuliah dunya.

    Taya MOQ pikeun kalolobaan barang, pangiriman gancang pikeun barang ngaropéa.

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kirim pesen anjeun ka kami: