. Cina High-kakuatan Serat Karbon EOD Telescopic Manipulator Pabrik jeung Pabrik |Heweiyongtai

Kakuatan luhur Serat Karbon EOD Telescopic Manipulator

Katerangan pondok:

Manipulator teleskopik mangrupikeun jinis alat EOD.Ieu comprised tina cakar mékanis, panangan mékanis, counterweight, kotak batré, controller, jsb Alat ieu dipaké pikeun sakabéh ngabeledug artikel pembuangan bahaya sarta cocog pikeun kaamanan umum, tarung seuneu jeung departemén EOD.Hal ieu dirarancang pikeun nyadiakeun operator kalawan kamampuhan stand-off 3 méter, sahingga nyata ngaronjatkeun survivability operator mun hiji alat ngabeledug.


Rincian produk

Naha Milih Kami

Tag produk

Video produk

Gambar produk

3
6

Katerangan

manipulator teleskopikmangrupakeun jenis alat EOD.Ieu diwangun ku cakar mékanis, panangan mékanis, counterweight, kotak batré, controller, jsb.Bisa ngadalikeun cakar urang muka jeung nutup.Alat ieu dianggo pikeun sadaya pembuangan barang ngabeledug anu bahaya sareng cocog pikeun kaamanan umum, pemadam kebakaran sareng departemén EOD.Hal ieu dirarancang pikeun nyadiakeun operator a3 méter nangtung-offkamampuhan, sahingga nyata ngaronjatkeun survivability operator mun hiji alat ngabeledug.

Fitur

  • Kapasitas cengkraman anu luhur: éta tiasa nyandak sakitar 15 kg objék.
  • Kamampuan stand-off 3 méter
  • batré rechargeable
  • kasaimbangan counter adjustable
  • Cakar mékanis tiasa dioperasikeun sacara listrik sareng diputar 360 ° sacara manual;
  • Jangkungna bracket tiasa disaluyukeun sareng roda universal anu tiasa dikonci; 

Spésifikasi Téknis

Beurat 11 kg
Bahan Serat karbon ringan-kakuatan luhur
Kapasitas Grabbing Leuwih ti 15 kg
Max Clamp Beurat 20 kg
Counter Beurat 9 kg
Waktos Majelis 3 menit
Panjang kutub teleskopik 4,68m
Ukuran (cm): 1286 * 346 * 140 mm
Waktos Gawé 5 jam.terus-terusan
Cakar Bubuka Maximum 20,5 cm
Rotasi cakar 360 derajat terus

Bubuka parusahaan

Dina 2008, Beijing Hewei Yongtai Téhnologi Co., LTD diadegkeun di Beijing.Focus on ngembangkeun sarta operasi pakakas kaamanan husus, utamana ngalayanan hukum kaamanan publik, pulisi pakarang, militér, adat jeung departemén kaamanan nasional lianna.

Dina 2010, Jiangsu Hewei Police Equipment Manufacturing Co., LTD diadegkeun di Guannan.Covering wewengkon 9000 méter pasagi workshop jeung wangunan kantor, éta boga tujuan pikeun ngawangun hiji-kelas munggaran parabot kaamanan husus panalungtikan sarta ngembangkeun base di Cina.

Dina 2015, hiji militér-pulisi Reserch sarta puseur ngembangkeun ieu nyetél di Shenzhen.Focus on ngembangkeun parabot kaamanan husus, geus ngembangkeun leuwih ti 200 rupa parabot kaamanan profésional.

微信图片_202202161130542
微信图片_20220216113054
图片43
图片45

Pameran

SOFEX Yordania 2018-2
Indo Pertahanan 2016
IDEX 2019 Abu Dhabi
IDEX 2017 Abu Dhabi-2

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Beijing Heweiyongtai Sci & Tech Co., Ltd. nyaéta Panyadia Utama EOD sareng Solusi Kaamanan.Staf kami sadayana profésional téknis sareng manajerial anu mumpuni pikeun nyayogikeun jasa anu puas.

    Sadaya produk gaduh laporan tés tingkat profésional nasional sareng sertipikat otorisasina, janten punten yakin pikeun mesen produk urang.

    Kontrol kualitas anu ketat pikeun mastikeun umur jasa produk anu panjang sareng operator damel aman.

    Kalayan langkung ti 10 taun pangalaman industri pikeun EOD, alat-alat Anti-térorisme, alat AKAL, jsb.

    Kami geus professionally dilayanan leuwih 60 nagara klien di sakuliah dunya.

    Taya MOQ pikeun kalolobaan barang, pangiriman gancang pikeun barang ngaropéa.

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kirim pesen anjeun ka kami: