Warta

  • 'Made in China' bersinar di Qatar Wor...

    Ti stadion nepi ka souvenir, tina transportasi ka akomodasi, "Made in China" abounds duanana di jero jeung luar lapangan di Piala Dunya FIFA Qatar 2022. Sanajan Tim Cina leungit kaluar dina kompetisi, elemen Cina bersinar di Dunya Cu.. .
    Maca deui
  • Chipmakers nyorot peran Cina urang

    Booth Qualcomm di CIIE kalima di Shanghai.[Poto/Cina Daily] ASML, Intel, Qualcomm, TI sumpah ku pentingna di pasar IC global Perusahaan sirkuit terpadu nonjol nunjukkeun téknologi canggih maranéhanana di Cina kalima ...
    Maca deui
  • Unsur Cina bersinar di Piala Dunya Qatar

    Pandangan umum di luar Stadion Lusail sateuacan Piala Dunia.[Poto/Agénsi] Ti manufaktur, pamasaran merek nepi ka turunan budaya, unsur Cina loba pisan boh di luar lapangan Piala Dunya FIFA Qatar 2022, Shanghai Securit...
    Maca deui
  • Prestasi ilmiah-téhnologi inovatif ...

    Upacara pelepasan pikeun prestasi ilmiah sareng téknologi internét terkemuka di dunya dilaksanakeun di Wuzhen, propinsi Zhejiang, China Wétan, dina 9 Nov 2022. [Poto ku Wei Xiaohao/chinadaily.com.cn] Lima belas ilmiah sareng téknologi canggih...
    Maca deui
  • gadget pinter dina 5 CIIE

    Pangunjung ngalaman sistem realitas campuran anyar Canon ku cara ngagem kacamata MR sareng nuturkeun paréntah virtual di CIIE ka-5 di Shanghai, 7 Nov 2022. [Poto/IC] Pameran Impor Internasional China, platform pikeun tukeur produk anyar a...
    Maca deui
  • Cina ngamajukeun aplikasi téknologi AI pikeun ...

    Hiji pagawe Mushiny mariksa robot mobile otonom di gudang di Australia.[Poto disayogikeun ka China Daily] BEIJING -- Di pusat logistik milik grup kasehatan di China, robot sélulér otonom mawa rak sareng wadah...
    Maca deui
  • Pangwangunan kualitas luhur diutamakeun

    Komite Sentral Partai Komunis Cina ngayakeun konperénsi warta dina Senén énjing di Beijing pikeun ngenalkeun sareng napsirkeun laporan konci kana Kongrés Nasional BPK ka-20 anu nembé réngsé.[FENG YONGBIN / CHINA DAILY] Pertumbuhan ékonomi ...
    Maca deui
  • Panongton dina keprok luar angkasa pikeun 20th CPC Nati...

    Shenzhou XIV taikonauts Chen Dong (tengah), Liu Yang (kénca) jeung Cai Xuzhe keprok bari ningali siaran langsung bubuka Kongres Nasional Partai Komunis Cina ka-20, 16 Oktober 2022. [Poto/Badan Antariksa Berawak Cina ] ...
    Maca deui
  • Impor sareng ékspor jasa Cina naék ...

    Hiji awéwé pose pikeun motret ku Fuyan maskot 2022 CIFTIS salami 2022 China International Fair for Trade in Services di Pusat Konvénsi Nasional China di Beijing.[Poto ku Zhang Wei/chinadaily.com.cn] Perdagangan jasa Cina anu hargana arou...
    Maca deui
  • MOC naroskeun tim kerja pikeun nyayogikeun langkung seueur dukungan ...

    Ku Zhong Nan |chinadaily.com.cn |Diropéa: 2022-09-26 Cina ngadesek tim kerjana pikeun nyayogikeun dukungan anu langkung ageung pikeun proyék-proyék anu dibiayaan ku asing pikeun nyaimbangkeun investasi asing di sakumna nagara, saur Menteri Perdagangan.Sedengkeun stren ...
    Maca deui
  • Booming Perdagangan Cina-ASEAN Terus

    Ku Sun Chi |chinadaily.com.cn |Diropéa: 2022-09-19 06:40 Cina parantos ngajaga volume perdagangan anu ageung sareng ASEAN salami mangtaun-taun, bahkan salami krisis finansial 2008 sareng pandémik COVID-19.Salaku modus bisnis anyar jeung ranté industri ta ...
    Maca deui
  • Perdagangan asing Cina naek 10.1% dina Jan-Agustus

    Wadahna dibongkar di Pelabuhan Qingdao di propinsi Shandong dina Maret.[Poto ku Yu Fangping/Kanggo China Daily] Nilai perdagangan luar nagri Cina berjumlah 27.3 triliun yuan ($4.19 triliun) dina dalapan bulan kahiji 2022, naék 10.1 persen...
    Maca deui

Kirim pesen anjeun ka kami: