. Cina EOD Robot Pabrik jeung Pabrik |Heweiyongtai

Robot EOD

Katerangan pondok:

Robot EOD diwangun ku awak robot mobile sareng sistem kontrol.Awak robot mobile diwangun ku kotak, motor listrik, sistem nyetir, panangan mékanis, sirah Lawu, sistem monitoring, cahaya, bahan peledak disrupter base, batré rechargeable, ring towing, jsb panangan mékanis diwangun ku panangan badag, panangan telescopic, leungeun leutik tur manipulator.Éta dipasang dina baskom ginjal sareng diaméterna 220mm.Kutub tinggal listrik ganda sareng kutub tinggal dioperasikeun hawa ganda dipasang dina panangan mékanis.sirah Lawu téh collapsible.Kutub tinggal anu dioperasikeun ku hawa, Kaméra sareng anteneu dipasang dina sirah cradle.Sistem pangimeutan diwangun ku kaméra, monitor, anteneu, jsb. Hiji set lampu LED dipasang dina hareupeun awak jeung dina tonggong awak.Sistim ieu Powered by DC24V lead-acid batré rechargeable.Sistem kontrol diwangun ku sistem kontrol pusat, kotak kontrol, jsb.


Rincian produk

Naha Milih Kami

Tag produk

Video

Modél: HW-18

Robot EOD diwangun ku awak robot mobile sareng sistem kontrol.

Awak robot mobile diwangun ku kotak, motor listrik, sistem nyetir, panangan mékanis, sirah Lawu, sistem monitoring, cahaya, bahan peledak disrupter base, batré rechargeable, ring towing, jsb.

Panangan mékanis diwangun ku panangan ageung, panangan teleskopik, panangan leutik sareng manipulator.Éta dipasang dina baskom ginjal sareng diaméterna 220mm.Kutub tinggal listrik ganda sareng kutub tinggal dioperasikeun hawa ganda dipasang dina panangan mékanis.sirah Lawu téh collapsible.Kutub tinggal anu dioperasikeun ku hawa, Kaméra sareng anteneu dipasang dina sirah cradle.Sistem pangimeutan diwangun ku kaméra, monitor, anteneu, jsb. Hiji set lampu LED dipasang dina hareupeun awak jeung dina tonggong awak.Sistim ieu Powered by DC24V lead-acid batré rechargeable.

Sistem kontrol diwangun ku sistem kontrol pusat, kotak kontrol, jsb.

Gambar produk

Bubuka parusahaan

图片1
微信图片_202111161336101
图片15
微信图片_202111161336103

Pameran

图片21
图片22
IPAS 2018 Iran-4
IPAS 2018 Iran-1

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Beijing Heweiyongtai Sci & Tech Co., Ltd. nyaéta Panyadia Utama EOD sareng Solusi Kaamanan.Staf kami sadayana profésional téknis sareng manajerial anu mumpuni pikeun nyayogikeun jasa anu puas.

    Sadaya produk gaduh laporan tés tingkat profésional nasional sareng sertipikat otorisasina, janten punten yakin pikeun mesen produk urang.

    Kontrol kualitas anu ketat pikeun mastikeun umur jasa produk anu panjang sareng operator damel aman.

    Kalayan langkung ti 10 taun pangalaman industri pikeun EOD, alat-alat Anti-térorisme, alat AKAL, jsb.

    Kami geus professionally dilayanan leuwih 60 nagara klien di sakuliah dunya.

    Taya MOQ pikeun kalolobaan barang, pangiriman gancang pikeun barang ngaropéa.

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kirim pesen anjeun ka kami: