. Cina Hook & Line Alat Kit pikeun Improvised Alat ngabeledug Pabrik jeung Pabrik |Heweiyongtai

Hook & Line Alat Kit pikeun Improvised Alat ngabeledug

Katerangan pondok:

The Advanced Hook and Line Tool Kit mangrupikeun alat khusus profésional nalika mindahkeun bahan peledak anu curiga.Kit nampilkeun komponén kualitas luhur, kait stainless steel, katrol kakuatan luhur, tali serat kelas tinggi anu regangan rendah sareng alat penting sanésna anu didamel khusus pikeun Improvised Explosive Device (IED), gerakan jarak jauh sareng operasi penanganan jarak jauh.


Rincian produk

Naha Milih Kami

Tag produk

微信图片_202201191014121_副本
微信图片_202201191014111_副本

Katerangan

The Advanced Hook and Line Tool Kit mangrupikeun alat khusus profésional nalika mindahkeun bahan peledak anu curiga.Kit nampilkeun komponén kualitas luhur, kait stainless steel, katrol kakuatan luhur, tali serat kelas tinggi anu regangan rendah sareng alat penting sanésna anu didamel khusus pikeun Improvised Explosive Device (IED), gerakan jarak jauh sareng operasi penanganan jarak jauh.

No.

Katerangan

Qty

1

Reel

2

2

Jalur Utama

2

3

Narik cecekelan

1

4

Hook, Ujung Polos, 1 inci

1

5

Hook, Ujung Polos, 2 inci

2

6

Hook, Ganda

2

7

Hook, Ujung Polos, 1/2 inci

1

8

Jangkar Pad, Self-napel

5

9

Coupler, Tunggal w/pin (dina tiang)

1

10

Tiang Telescoping

1

11

Piton

2

12

Jangkar nyeuseup, Pad Tunggal

2

13

Carabineer, Standar

2

14

Clamp, Cantilever Rahang

1

15

Seiser, Forceps, Lg & Sm

2

16

Blok Snatch / Katrol, Buka diri

2

17

Blok ngarebut / Katrol, Standar

2

18

Katrol Opener

2

19

Eunteung, Pocket Search

1

20

Slings Loop sajajalan, 2 Lg & 2 Sm

4

21

Rangsel

1

22

Celempung, Ratchet

1

23

Jepitan, Irung Jarum

1

24

Sasak Piala nyeuseup, Med

1

25

Clamp, Lightweight Spring Pakem

1

26

Clamp, Cabang Jalur

1

27

Clamp, sungut badag w/panon

1

28

Clamp, Rahang Vise w / Panon

1

29

2" 'ransel' Hook, 3/4 Ditutup

1

30

Tali Sleting

2

31

Panto eureun

2

32

Shock Cord, 2 Panjang & 2 Pondok

4

33

Sling, Kawat, Panjang & Pondok

2

34

Jangkar, Kacang Tembok, Lg&: Sm

2

35

Sling, Webbing w/D-Ring, Lg

2

36

Carabiner, Ngonci

2

37

Carabiner, Express Set (3-PC)

2

38

Clamp, Bar w / Rahang

1

39

rod, Extension Siapkeun w / suku

1

40

Hook, w/ Spring Gate

1

41

Hook, Tali Cutter

1

42

Kayu Screw Panon

5

43

Ngagantian napel jangkar Pad

15

Bubuka parusahaan

5DXL[FEE_KY$MOOP~KJO90P
`5Z]QZPLAZUPRRTVUOBG4}XM
微信图片_20210706094556
微信图片_20210519141143
Ieu pabrik urang di jiangsu.Jiangsu Hewei Police Equipment Manufacturing co., Ltd diadegkeun dina Oktober 2010. Covering wewengkon 23300㎡.It boga tujuan pikeun ngawangun hiji-kelas munggaran panalungtikan pakakas kaamanan husus sarta develpment base di Cina.Visi kami nyaéta nyayogikeun produk sareng téknologi pang anyarna dina harga anu paling lumrah pikeun para nasabah, bahkan anu langkung penting nyaéta kualitas luhur.Kiwari, produk sareng alat urang seueur diterapkeun dina biro kaamanan umum, pengadilan, militer, adat, pamaréntah, bandara, palabuhan.
微信图片_20210507162841

Pameran

图片2
图片1
图片31
图片17

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Beijing Heweiyongtai Sci & Tech Co., Ltd. nyaéta Panyadia Utama EOD sareng Solusi Kaamanan.Staf kami sadayana profésional téknis sareng manajerial anu mumpuni pikeun nyayogikeun jasa anu puas.

    Sadaya produk gaduh laporan tés tingkat profésional nasional sareng sertipikat otorisasina, janten punten yakin pikeun mesen produk urang.

    Kontrol kualitas anu ketat pikeun mastikeun umur jasa produk anu panjang sareng operator damel aman.

    Kalayan langkung ti 10 taun pangalaman industri pikeun EOD, alat-alat Anti-térorisme, alat AKAL, jsb.

    Kami geus professionally dilayanan leuwih 60 nagara klien di sakuliah dunya.

    Taya MOQ pikeun kalolobaan barang, pangiriman gancang pikeun barang ngaropéa.

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kirim pesen anjeun ka kami: