. Cina 5G High Power Cellphone Signal Jammer Pabrik jeung Pabrik |Heweiyongtai

5G High Power Cellphone Sinyal Jammer

Katerangan pondok:

Alat ieu mangrupikeun jammer telepon sélulér kakuatan tinggi anu dikhususkeun pikeun lingkungan hawa kabuka atanapi daérah anu ageung tina tameng sinyal, sapertos penjara, sakola, militer, pabrik ageung sareng perusahaan tambang.


Rincian produk

Naha Milih Kami

Tag produk

Gambar produk

QQ图片20220119094312_副本
QQ图片20220119094407_副本

Modél: HWCJ-V

Alat ieu mangrupikeun jammer telepon sélulér kakuatan tinggi anu dikhususkeun pikeun lingkungan hawa kabuka atanapi daérah anu ageung tina tameng sinyal, sapertos penjara, sakola, militer, pabrik ageung sareng perusahaan tambang.

Fitur

Jangkauan Shielding Maksimum: radius 2 dugi ka 10 méter (-85dBm,gumantung kana base station sabudeureun)

Daya transmisi: unggal saluran 10 ~ 15W

Frékuénsi Shielding: 2G, 3G, 4G, 5G

Saluran kaluaran: Jumlah saluran sareng penampilan anu tunduk kana pangiriman anu saleresna

Pita frékuénsi shielding bisa ngaropéa

Unggal saluran tiasa dianggo sareng digentos sacara mandiri

Daya kaluaran unggal saluran tiasa disaluyukeun lancar

Spésifikasi Téknis

Parameter frékuénsi(Eusi tabél ieu kanggo rujukan wungkul.Konsumén diwajibkeun nyadiakeun pita frékuénsi dina format ieu.

Saluran

Frékuénsi

Kakuatan

CDMA

870-880MHz

10-15W

3G1

2010-2025MHz

10-15W

GSM

930-960MHz

10-15W

3G2

2110-2170MHz

10-15W

DCS

1805-1920MHz

10-15W

4G

2555-2655MHz

10-15W

5G

3500-3600MHz

10-15W

Diménsi set utama

415*175*75

Diménsi catu daya

225*114*50

Dimensi pakét

580*340*325

Beurat

5,3 Kg

Suhu

-2055

Kalembaban

3585%

Konsumsi kakuatan

250W

Input kakuatan

AC 160V240V

Kaluaran kakuatan

DC 27V / 14.6A

Catetan: Pita frékuénsi ahir produk bakal disaluyukeun dumasar kana frékuénsi lokal pangguna.

Bubuka parusahaan

图片1
图片14
微信图片_202111161336101
微信图片_202111161336102
微信图片_202111161336104

Pameran

IPAS 2017 Iran
图片26
IPAS 2018 Iran-4
DSA 2017 Malaysia-2

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Beijing Heweiyongtai Sci & Tech Co., Ltd. nyaéta Panyadia Utama EOD sareng Solusi Kaamanan.Staf kami sadayana profésional téknis sareng manajerial anu mumpuni pikeun nyayogikeun jasa anu puas.

    Sadaya produk gaduh laporan tés tingkat profésional nasional sareng sertipikat otorisasina, janten punten yakin pikeun mesen produk urang.

    Kontrol kualitas anu ketat pikeun mastikeun umur jasa produk anu panjang sareng operator damel aman.

    Kalayan langkung ti 10 taun pangalaman industri pikeun EOD, alat-alat Anti-térorisme, alat AKAL, jsb.

    Kami geus professionally dilayanan leuwih 60 nagara klien di sakuliah dunya.

    Taya MOQ pikeun kalolobaan barang, pangiriman gancang pikeun barang ngaropéa.

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kirim pesen anjeun ka kami: