. Cina Portabel X-Ray System Screening Kaamanan jeung 795 * 596 piksel panel deteksi Pabrik jeung Pabrik |Heweiyongtai

Sistem Saringan Kaamanan X-Ray Portabel sareng panel deteksi 795 * 596 piksel

Katerangan pondok:

HWXRY-01 mangrupakeun lightweight, dibabawa, batré Powered Sistim inspeksi kaamanan x-ray dirancang dina gawé babarengan jeung respon munggaran tur tim EOD pikeun minuhan kabutuhan operative lapangan.HWXRY-01 nganggo panel deteksi sinar-X asli Jepang sareng hipersensitif kalayan 795 * 596 piksel.Desain panel ngaganjel ngamungkinkeun operator pikeun meunangkeun gambar kana spasi pisan dipasrahkeun whilst ukuranana cocog pikeun scanning kantong ditinggalkeun jeung bungkusan curiga.


Rincian produk

Naha Milih Kami

Tag produk

Video produk

微信图片_202201191105451_副本
微信图片_202201191105453_副本

Modél: HWXRY-01

HWXRY-01 mangrupakeun lightweight, dibabawa, batré Powered Sistim inspeksi kaamanan x-ray dirancang dina gawé babarengan jeung respon munggaran tur tim EOD pikeun minuhan kabutuhan operative lapangan.HWXRY-01 nganggo panel deteksi sinar-X asli Jepang sareng hipersensitif kalayan 795 * 596 piksel.Desain panel ngaganjel ngamungkinkeun operator pikeun meunangkeun gambar kana spasi pisan dipasrahkeun whilst ukuranana cocog pikeun scanning kantong ditinggalkeun jeung bungkusan curiga.

HWXRY-01 nganggo parangkat lunak pemicu sinar-x EOD anu dicoba sareng diuji pikeun ngahasilkeun gambar resolusi luhur.Gambar tiasa disimpen sacara otomatis pikeun tujuan bukti atanapi dimanipulasi pikeun ningkatkeun deui daérah anu dipikaresep.

Sistim nu ngawengku

Panel detektor anu kuat A generator x-ray portabel

Hiji stasiun imaging laptop Batré jeung carjer

Pilihan komunikasi kabel sareng nirkabel Parangkat lunak

Fitur

Mariksa diri sambungan kawat urang

Penetrasi tinggi kalawan resolusi sub-milimeter

Dirancang pikeun deployment gancang sarta betah pamakéan

Perbaikan gambar anu kuat sareng alat analisa

Intuitif, software ramah-pamaké

Dua kantong mawa tahan cai sareng kasar.

Bubuka parusahaan

图片9
1636101595580
微信图片_20210519141158

Pameran peuntas laut

SOFEX Jordan2018 -1
IDEX 2017 Abu Dhabi-2
微信图片_20210426141809
微信图片_20210426141813

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Beijing Heweiyongtai Sci & Tech Co., Ltd. nyaéta Panyadia Utama EOD sareng Solusi Kaamanan.Staf kami sadayana profésional téknis sareng manajerial anu mumpuni pikeun nyayogikeun jasa anu puas.

    Sadaya produk gaduh laporan tés tingkat profésional nasional sareng sertipikat otorisasina, janten punten yakin pikeun mesen produk urang.

    Kontrol kualitas anu ketat pikeun mastikeun umur jasa produk anu panjang sareng operator damel aman.

    Kalayan langkung ti 10 taun pangalaman industri pikeun EOD, alat-alat Anti-térorisme, alat AKAL, jsb.

    Kami geus professionally dilayanan leuwih 60 nagara klien di sakuliah dunya.

    Taya MOQ pikeun kalolobaan barang, pangiriman gancang pikeun barang ngaropéa.

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kirim pesen anjeun ka kami: