. Cina Alat Non-Fatal Pulisi Ditéwak Sarung Pabrik jeung Pabrik |Heweiyongtai

Alat-alat Non-Fatal Sarung Tangan Nangkep Polisi

Katerangan pondok:

Sarung tangan néwak pulisi mangrupikeun alat anu henteu fatal pikeun penegak hukum, anu seueur dianggo pikeun nangkep penjahat ku departemen kaamanan umum.Bisa ngahasilkeun arus pulsa tekanan low nu boga fungsi shrinkage kana awak manusa.Éta merenah ngagunakeun sarta ngabogaan concealment kuat, desain humanized ngajaga euweuh ngarugikeun ka operator.Anggo sarung tangan pulisi ieu sareng pencét tombol tahan 2 detik, teras néwak kulit bulistir para penjahat salami 2-3 detik, anu tiasa ngajantenkeun jalma kaleungitan kamampuan résistansi langsung.


Rincian produk

Naha Milih Kami

Tag produk

微信图片_202203071018323
微信图片_202203071018324

Video

Katerangan

Sarung tangan néwak pulisi mangrupikeun alat anu henteu fatal pikeun penegak hukum, anu seueur dianggo pikeun nangkep penjahat ku departemen kaamanan umum.Bisa ngahasilkeun arus pulsa tekanan low nu boga fungsi shrinkage kana awak manusa.Éta merenah ngagunakeun sarta ngabogaan concealment kuat, desain humanized ngajaga euweuh ngarugikeun ka operator.Ngagem ieu ditewak pulisi gloves tur mencet tombol sustaining 2 detik, lajeng néwak kulit bulistir tina penjahat pikeun 2-3 detik, nu bisa nyieun jalma leungit kamampuhan lalawanan langsung.

Fitur

● Lampu jeung leutik, euweuh beban biruang, gampang beroperasi, dua detik pikeun ngamimitian mesin.

● Sasalaman atawa nyekel pigeulang Penjahat urang, jalma bakal leungit kamampuhan serangan langsung .

● desain Humanized.

● Kauntungan disumputkeun anu jelas,cocogpikeun ngempur melee.

● modeu pulsa éléktronik, euweuh trauma kana beungeut kulit.

spésifikasi

tegangan gawé

3.5V-4.2V

Oarus pulsa kaluaran

≤10mA

Otegangan kaluaran pulsa

Alik ayeuna 60V-320V

Waktu neundeun kaayaan shutdown

≥6 bulan(Peryogi ngecas unggal 3 dugi ka 6 bulan)

jam gawé normal

≥8 jam

Kapasitas batré

3.7 V 700 mAh

Cshock listrik terus-terusan

2S-6S

Konsumsi kakuatan

≤0.2W

Cinput kakuatan harger

AC 85-245V

Ckakuatan kaluaran harger

DC 5V / 0.5A

Bubuka parusahaan

Dina 2008, Beijing Hewei Yongtai Téhnologi Co., LTD diadegkeun di Beijing.Focus on ngembangkeun sarta operasi pakakas kaamanan husus, utamana ngalayanan hukum kaamanan publik, pulisi pakarang, militér, adat jeung departemén kaamanan nasional lianna.

Dina 2010, Jiangsu Hewei Police Equipment Manufacturing Co., LTD diadegkeun di Guannan.Covering wewengkon 9000 méter pasagi workshop jeung wangunan kantor, éta boga tujuan pikeun ngawangun hiji-kelas munggaran parabot kaamanan husus panalungtikan sarta ngembangkeun base di Cina.

Dina 2015, hiji militér-pulisi Reserch sarta puseur ngembangkeun ieu nyetél di Shenzhen.Focus on ngembangkeun parabot kaamanan husus, geus ngembangkeun leuwih ti 200 rupa parabot kaamanan profésional.

微信图片_202202161015574
微信图片_202202161130542
微信图片_20220216113054
微信图片_202202161130541
微信图片_202202161130543
微信图片_202202161015576

Pameran peuntas laut

图片2
图片3
SOFEX Yordania 2018-2
Indo Pertahanan 2016

Sertipikat

xrfg (1)
xrfg (2)

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Beijing Heweiyongtai Sci & Tech Co., Ltd. nyaéta Panyadia Utama EOD sareng Solusi Kaamanan.Staf kami sadayana profésional téknis sareng manajerial anu mumpuni pikeun nyayogikeun jasa anu puas.

    Sadaya produk gaduh laporan tés tingkat profésional nasional sareng sertipikat otorisasina, janten punten yakin pikeun mesen produk urang.

    Kontrol kualitas anu ketat pikeun mastikeun umur jasa produk anu panjang sareng operator damel aman.

    Kalayan langkung ti 10 taun pangalaman industri pikeun EOD, alat-alat Anti-térorisme, alat AKAL, jsb.

    Kami geus professionally dilayanan leuwih 60 nagara klien di sakuliah dunya.

    Taya MOQ pikeun kalolobaan barang, pangiriman gancang pikeun barang ngaropéa.

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk

    Kirim pesen anjeun ka kami: