. Cina Stereo Dengekeun Ngaliwatan Tembok System Pabrik jeung Pabrik |Heweiyongtai

Stereo Dengekeun Ngaliwatan Tembok System

Katerangan pondok:

Ngadangukeun stereo multi-fungsi ieu ngaliwatan alat témbok mangrupikeun anu paling diropéa dina produk anu sami ayeuna, anu tiasa masihan pangdéngé inpormasi audio anu paling jelas anu aranjeunna terang.Ieu mangrupikeun panguat khusus anu bakal nyandak sora pangleutikna tina objék padet sapertos témbok, ku kituna anjeun tiasa ngadangukeun naon anu lumangsung di sisi sanés.Mikropon kontak mangrupikeun pin keramik khusus dikembangkeun pikeun ngarobih geter janten bising anu karungu.Cai mibanda dua transduser kuat babarengan ngandung hiji alat ngawaskeun luar biasa.Hal ieu loba dipaké di pulisi, panjara jeung departemén kecerdasan.


Rincian produk

Naha Milih Kami

Tag produk

Video

Katerangan

Stereo multi-fungsi ieu ngadengekeun ngaliwatan alat témbok tiasa masihan pangdéngé inpormasi audio anu paling jelas anu aranjeunna terang.Ieu mangrupikeun panguat khusus anu bakal nyandak sora pangleutikna tina objék padet sapertos témbok, ku kituna anjeun tiasa ngadangukeun naon anu lumangsung di sisi sanés.

Spésifikasi Téknis

Diménsi

MCU (unit kontrol utama): 131×125×42mm;41 × 18 × 15 mm

Total Beurat

956g

Sasayogian tanaga

Diwangun-di batré 9V

Batré Gawé Waktos

5 jam tanpa rékaman;4 jam kalayan ngarékam

Input audio

Kénca jeung katuhu ganda lagu

Kaluaran audio

Kénca sareng katuhu kaluaran sakaligus, atanapi kénca sareng katuhu kaluaran nyalira

Nyaluyukeun audio

Gain adjustment, frékuénsi low, frékuénsi luhur adjustment filter

jeung adjustment volume

Kaluaran headphone

3.5" panganteur baku

Ngarékam kaluaran

Diwangun-di modul rekaman, real-time ngarékam ku USB mémori rékaman dedicated éksternal

Mémori ngarékam

16GB (ngarékam kontinyu ngeunaan 500 jam)

Pamakéan produk

Bubuka parusahaan

图片3
图片4
图片10
图片12
图片13
微信图片_20210519141143
Ieu pabrik urang di jiangsu.Jiangsu Hewei Police Equipment Manufacturing co., Ltd diadegkeun dina Oktober 2010. Covering wewengkon 23300㎡.It boga tujuan pikeun ngawangun hiji-kelas munggaran panalungtikan pakakas kaamanan husus sarta develpment base di Cina.Visi kami nyaéta nyayogikeun produk sareng téknologi pang anyarna dina harga anu paling lumrah pikeun para nasabah, bahkan anu langkung penting nyaéta kualitas luhur.Kiwari, produk sareng alat urang seueur diterapkeun dina biro kaamanan umum, pengadilan, militer, adat, pamaréntah, bandara, palabuhan.

Latihan & Pameran

图片25
图片26
图片41
图片35

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Beijing Heweiyongtai Sci & Tech Co., Ltd. nyaéta Panyadia Utama EOD sareng Solusi Kaamanan.Staf kami sadayana profésional téknis sareng manajerial anu mumpuni pikeun nyayogikeun jasa anu puas.

    Sadaya produk gaduh laporan tés tingkat profésional nasional sareng sertipikat otorisasina, janten punten yakin pikeun mesen produk urang.

    Kontrol kualitas anu ketat pikeun mastikeun umur jasa produk anu panjang sareng operator damel aman.

    Kalayan langkung ti 10 taun pangalaman industri pikeun EOD, alat-alat Anti-térorisme, alat AKAL, jsb.

    Kami geus professionally dilayanan leuwih 60 nagara klien di sakuliah dunya.

    Taya MOQ pikeun kalolobaan barang, pangiriman gancang pikeun barang ngaropéa.

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kirim pesen anjeun ka kami: