. Cina Portabel X-ray Scanner System HWXRY-04 Pabrik jeung Pabrik |Heweiyongtai

Portabel X-ray Scanner System HWXRY-04

Katerangan pondok:

Alat ieu beurat hampang, portabel, sistem panyeken sinar-x anu didamel batré anu dirarancang dina gawé bareng sareng tim responder munggaran sareng tim EOD pikeun nyumponan kabutuhan operator lapangan.Éta beurat hampang sareng hadir sareng parangkat lunak anu ramah pangguna anu ngabantosan operator ngartos fungsi sareng operasi dina waktos anu langkung lami.


Rincian produk

Naha Milih Kami

Tag produk

Modél: HWXRY-04

Alat ieu beurat hampang, portabel, sistem panyeken sinar-x anu didamel batré anu dirarancang dina gawé bareng sareng tim responder munggaran sareng tim EOD pikeun nyumponan kabutuhan operator lapangan.Éta beurat hampang sareng hadir sareng parangkat lunak anu ramah pangguna anu ngabantosan operator ngartos fungsi sareng operasi dina waktos anu langkung lami.

Kami produsén di Cina, pabrik urang boga kapasitas produksi kalapa.Kami profésional sarta sanggup nyadiakeun 100 set produk per bulan, kapal dina 20 poé gawé.Sarta kami ngajual barang ka konsumén urang langsung, éta bisa mantuan Anjeun sareng omitting expenses panengah.Simkuring yakin kalawan kakuatan sarta kaunggulan urang, urang bisa jadi supplier kuat ka anjeun.Pikeun gawé babarengan munggaran, urang tiasa nawiskeun sampel ka anjeun kalawan harga low.

EOD/IED

Pamakéan bahan peledak anu nyebar nyababkeun tantangan sareng ancaman anu ageung pikeun warga sipil, pasukan penegak hukum, regu bom militer sareng pulisi sareng tim EOD di sakuliah dunya.Tujuan utama Operator Pembuangan Bom nyaéta pikeun ngalaksanakeun tugasna saaman-aman.Ku sabab kitu, alat-alat EOD, sarta sistem scanner sinar-x portabel husus maénkeun peran krusial dina minuhan tujuan ieu - nyadiakeun nyata waktu, gambar kualitas luhur objék kasangka, bari mastikeun kasalametan sakabeh pihak kalibet.

88ecf6e9

Panjagaan counter

Sistem scanner X-ray portabel muterkeun hiji peran krusial dina inspecting unggal objék - kayaning alat éléktronik, parabot, tembok (beton, drywall) komo inspecting sakabéh kamar hotél.Nalika ngajaga tokoh masarakat, atanapi kadutaan, barang-barang ieu sareng kado anu katingali polos atanapi telepon sélulér kedah ditilik pikeun sakedik parobihan dina komponén éléktronikna anu hartosna dianggo salaku alat pangdéngé.

a7867df7

Kontrol wates

Sistem scanner X-ray portabel sampurna pikeun barang seludup - ubar atanapi senjata, sareng deteksi IED ku pamariksaan barang anu disangka ngalangkungan wates sareng perimeter.Hal ieu ngamungkinkeun operator pikeun mawa sistem lengkep dina mobil na atawa dina ransel lamun diperlukeun.Pamariksaan barang anu disangka gancang sareng saderhana sareng nyayogikeun kualitas gambar anu paling luhur pikeun kaputusan langsung.

c05d6d0

Dina adat, pajabat titik dipariksa kudu ngalakukeun inspeksi gancang, non-intrusive jeung non-destructive kandaraan disangka jeung bungkusan jeung saha maranéhanana datang di sakuliah unggal poé. teu boga kargo badag atawa sistem inspeksi kandaraan atawa merlukeun solusi pelengkap. Ieu idéal pikeun inspeksi barang haram kayaning amunisi, pakarang, ubar, perhiasan jeung alkohol.

7fd519b6

Fitur

Bisa dirakit gancang on-site.Imaging plat ngagunakeun téhnologi silikon amorf, anu gambar pisan clear.Can beroperasi kalawan kadali jauh di pungkur.

Perbaikan gambar anu kuat sareng alat Analisis.

Antarbeungeut intuitif, Gambar splicing, kesederhanaan operasi. Parangkat lunak anu ramah-pamaké.

9939d213

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Beijing Heweiyongtai Sci & Tech Co., Ltd. nyaéta Panyadia Utama EOD sareng Solusi Kaamanan.Staf kami sadayana profésional téknis sareng manajerial anu mumpuni pikeun nyayogikeun jasa anu puas.

    Sadaya produk gaduh laporan tés tingkat profésional nasional sareng sertipikat otorisasina, janten punten yakin pikeun mesen produk urang.

    Kontrol kualitas anu ketat pikeun mastikeun umur jasa produk anu panjang sareng operator damel aman.

    Kalayan langkung ti 10 taun pangalaman industri pikeun EOD, alat-alat Anti-térorisme, alat AKAL, jsb.

    Kami geus professionally dilayanan leuwih 60 nagara klien di sakuliah dunya.

    Taya MOQ pikeun kalolobaan barang, pangiriman gancang pikeun barang ngaropéa.

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kirim pesen anjeun ka kami: