. Cina Forensic Adegan Lampu Sumber Pabrik jeung Pabrik |Heweiyongtai

Sumber Cahaya Adegan Forensik

Katerangan pondok:

Ngadopsi paling canggih panjang gelombang tunggal sumber lampu anyar, purity tinggi lampu kaluaran, directivity kuat, titik seragam, proyéksi lampu lega, euweuh filter warna, euweuh bédana warna, bisa nyadiakeun lighting.Clear seragam tanpa gangguan visual, lightweight tur portabel, gampang pikeun muatan jeung pamakéan, euweuh pangaruh memori.


Rincian produk

Naha Milih Kami

Tag produk

Video produk

Gambar produk

微信图片_20210915154647
3
微信图片_20210915162052
4

Katerangan

Ngadopsi paling canggih panjang gelombang tunggal sumber lampu anyar, purity tinggi lampu kaluaran, directivity kuat, titik seragam, proyéksi lampu lega, euweuh filter warna, euweuh bédana warna, bisa nyadiakeun lighting.Clear seragam tanpa gangguan visual, lightweight tur portabel, gampang pikeun muatan jeung pamakéan, euweuh pangaruh memori.

Aplikasi

Loba dipaké dina ngalacak Éksplorasi, pilarian target, sarta bisa langsung dipaké pikeun bukti fotografik lighting.Fingerprints, footprints, tanda getih, serat, getih, bintik spérma, cairan jaringan manusa, ubar, péstisida, résidu ngabeledug jeung bukti sejenna dina adegan accident.It teh sumber cahaya panalungtikan portabel idéal pikeun teknisi kriminal pikeun minuhan kaperluan tempur sabenerna panalungtikan kriminal.

Spésifikasi Téknis

▶ Sumber cahaya: Lampu bodas: CREE T6 10W LED

band séjén: 3W LED

▶ Batré: batré litium 18650

▶ Panjang gelombang: 620nm, 455nm,365nm, 585nm 470nm 530nm 395nm lampu bodas

▶ Umur batre: lampu bodas 2h

▶ Bahan: Aviation kelas aluminium alloy 6061-T6

▶ Perlakuan permukaan: Thickened oksidasi teuas anodik, hideung belet.

▶ Ukuran: φ33 (sirah) * φ28 (cecekelan) * 175mm

▶ Beurat: tunggal 235G (kaasup batré)

Bubuka parusahaan

11
12
微信图片_20210706094556
微信图片_20210706094624
微信图片_20210507162832

Pameran peuntas laut

2
1
微信图片_20210426141809
微信图片_20210426141813

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Beijing Heweiyongtai Sci & Tech Co., Ltd. nyaéta Panyadia Utama EOD sareng Solusi Kaamanan.Staf kami sadayana profésional téknis sareng manajerial anu mumpuni pikeun nyayogikeun jasa anu puas.

    Sadaya produk gaduh laporan tés tingkat profésional nasional sareng sertipikat otorisasina, janten punten yakin pikeun mesen produk urang.

    Kontrol kualitas anu ketat pikeun mastikeun umur jasa produk anu panjang sareng operator damel aman.

    Kalayan langkung ti 10 taun pangalaman industri pikeun EOD, alat-alat Anti-térorisme, alat AKAL, jsb.

    Kami geus professionally dilayanan leuwih 60 nagara klien di sakuliah dunya.

    Taya MOQ pikeun kalolobaan barang, pangiriman gancang pikeun barang ngaropéa.

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kirim pesen anjeun ka kami: