. Cina Handheld UAV Jammer Pabrik jeung Pabrik |Heweiyongtai

Handheld UAV Jammer

Katerangan pondok:

Jammer drone dirancang pikeun nyegah spionase atanapi dilacak atanapi dipoto.Jammer Drone Handheld Ieu mangrupikeun jinis alat jamming UAV arah, anu mangrupikeun alat jamming anu populer di pasar.The gun bentukna UAV jammer mangrupakeun pakarang portabel ngalawan UAV, nu mangrupakeun kaunggulan hébat, nyadiakeun kalenturan hébat sarta kasempetan pikeun ngabales tur ngajaga gancang.


Rincian produk

Naha Milih Kami

Tag produk

Video

Modél: HWGTUS-1

Jammer drone dirancang pikeun nyegah spionase atanapi dilacak atanapi dipoto.Jammer Drone Handheld Ieu mangrupikeun jinis alat jamming UAV arah, anu mangrupikeun alat jamming anu populer di pasar.

The gun bentukna UAV jammer mangrupakeun pakarang portabel ngalawan UAV, nu mangrupakeun kaunggulan hébat, nyadiakeun kalenturan hébat sarta kasempetan pikeun ngabales tur ngajaga gancang.

Spésifikasi Téknis

Mode Jamming

Ngaluarkeun UAV

Angkatan UAV badarat

Frékuénsi nutupan band

BAND1: 900Mhz

BAND2: 1.5Ghz (GPS)

BAND3: 2.4Ghz

BAND4: 5.8Ghz

Jarak Jamming

1000M - 2000M

Kapasitas batré

3000mAh

waktos gawé kontinyu

Leuwih ti dua jam

Total beurat

≦3.1KG (Host 1.85kg, Batré 0.55kg, Targeting tetempoan 0.62kg)

Ukuran

L 490mm x W 60mm x H 300mm (kalayan tetempoan 80mm)

lingkungan operasi

inangna: -25 ℃ ~ + 50 ℃

Batré: -5 ℃ ~ + 50 ℃

Pamakéan produk

微信图片_20210507163526
微信图片_20210507163531

Bubuka parusahaan

图片1
微信图片_202111161336103
2
微信图片_20210519141202
msdf (2)

Pameran peuntas laut

图片17
图片22
IPAS 2018 Iran-3
SOFEX Jordan2018 -1

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Beijing Heweiyongtai Sci & Tech Co., Ltd. nyaéta Panyadia Utama EOD sareng Solusi Kaamanan.Staf kami sadayana profésional téknis sareng manajerial anu mumpuni pikeun nyayogikeun jasa anu puas.

    Sadaya produk gaduh laporan tés tingkat profésional nasional sareng sertipikat otorisasina, janten punten yakin pikeun mesen produk urang.

    Kontrol kualitas anu ketat pikeun mastikeun umur jasa produk anu panjang sareng operator damel aman.

    Kalayan langkung ti 10 taun pangalaman industri pikeun EOD, alat-alat Anti-térorisme, alat AKAL, jsb.

    Kami geus professionally dilayanan leuwih 60 nagara klien di sakuliah dunya.

    Taya MOQ pikeun kalolobaan barang, pangiriman gancang pikeun barang ngaropéa.

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kirim pesen anjeun ka kami: