. Cina Throwable kaméra Ball pikeun Pulisi & Militer Pabrik jeung Pabrik |Heweiyongtai

Bal kaméra Throwable pikeun Pulisi & Militér

Katerangan pondok:

Bola panjagaan mangrupikeun sistem anu dirarancang khusus pikeun intelijen sacara real-time nirkabel.Sénsorna bentukna buleud siga bal.Éta cukup tangguh pikeun salamet tina pencét atanapi sambel sareng tiasa dialungkeun ka daérah anu jauh anu tiasa bahaya.Lajeng transmits real-time video jeung audio ngawas sakaligus.Operator tiasa niténan naon anu lumangsung di tempat anu disumputkeun tanpa aya di tempat anu bahaya.Janten, nalika anjeun kedah nyandak ukuran dina gedong, ruangan bawah tanah, guha, torowongan atanapi jalur, résiko ngirangan.Sistem ieu lumaku pikeun pulisi, pulisi militér sareng pasukan operasi khusus pikeun nyandak tindakan anti-térorisme atanapi ngajaga panjagaan di kota, padesaan atanapi di luar.Alat ieu dipasangan sababaraha NIR-LED, ku kituna operator tiasa milarian sareng ngawas objék dina lingkungan poék.


Rincian produk

Naha Milih Kami

Tag produk

Video

Gambar produk

微信图片_20210421104732
微信图片_20210706111143

Katerangan

Bola panjagaan mangrupikeun sistem anu dirarancang khusus pikeun intelijen sacara real-time nirkabel.Sénsorna bentukna buleud siga bal.Éta cukup tangguh pikeun salamet tina pencét atanapi sambel sareng tiasa dialungkeun ka daérah anu jauh anu tiasa bahaya.Lajeng transmits real-time video jeung audio ngawas sakaligus.Operator tiasa niténan naon anu lumangsung di tempat anu disumputkeun tanpa aya di tempat anu bahaya.Janten, nalika anjeun kedah nyandak ukuran dina gedong, ruangan bawah tanah, guha, torowongan atanapi jalur, résiko ngirangan.Sistem ieu lumaku pikeun pulisi, pulisi militér sareng pasukan operasi khusus pikeun nyandak tindakan anti-térorisme atanapi ngajaga panjagaan di kota, padesaan atanapi di luar.

Alat ieu dipasangan sababaraha NIR-LED, ku kituna operator tiasa milarian sareng ngawas objék dina lingkungan poék.

Spésifikasi Téknis

Modeu nyeken 360 ° Puteran Otomatis; Puteran Speed ​​≧4circles / m
360 ° Puteran ku Manual
Kaméra ≧1/3'', Warna video
Sudut Widang ≧52°
Sensitipitas Audio/Mikropon ≦-3dB, ≧8méter
Sinyal pikeun Rasio Noise ≧60dB
Sumber Cahaya NIR-LEDS
Jarak Sumber Cahaya ≧7m
Kaluaran Audio/Video Nirkabel
Pangiriman Data Nirkabel
Diaméter Bola 85-90mm
Beurat Bola 580-650 gram
Resolusi tampilan ≧1024*768, Warna-warni
tampilan ≧10 inci TFT LCD
Batré ≧3550mAh, Baterai Litium
Waktos Gawé Terus-terusan ≧8 jam
Beurat Témbongkeun ≦1.6kg (tanpa anteneu)
Jarak Jauh 30m
`5Z]QZPLAZUPRRTVUOBG4}XM

Bubuka parusahaan

5DXL[FEE_KY$MOOP~KJO90P
5DXL[FEE_KY$MOOP~KJO90P
msdf (2)
微信图片_20210519141143
Ieu pabrik urang di jiangsu.Jiangsu Hewei Police Equipment Manufacturing co., Ltd diadegkeun dina Oktober 2010. Covering wewengkon 23300㎡.It boga tujuan pikeun ngawangun hiji-kelas munggaran panalungtikan pakakas kaamanan husus sarta develpment base di Cina.Visi kami nyaéta nyayogikeun produk sareng téknologi pang anyarna dina harga anu paling lumrah pikeun para nasabah, bahkan anu langkung penting nyaéta kualitas luhur.Kiwari, produk sareng alat urang seueur diterapkeun dina biro kaamanan umum, pengadilan, militer, adat, pamaréntah, bandara, palabuhan.
微信图片_20210519141202

Pameran peuntas laut

图片2
图片1
微信图片_20210805151645
微信图片_202106291543555

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Beijing Heweiyongtai Sci & Tech Co., Ltd. nyaéta Panyadia Utama EOD sareng Solusi Kaamanan.Staf kami sadayana profésional téknis sareng manajerial anu mumpuni pikeun nyayogikeun jasa anu puas.

    Sadaya produk gaduh laporan tés tingkat profésional nasional sareng sertipikat otorisasina, janten punten yakin pikeun mesen produk urang.

    Kontrol kualitas anu ketat pikeun mastikeun umur jasa produk anu panjang sareng operator damel aman.

    Kalayan langkung ti 10 taun pangalaman industri pikeun EOD, alat-alat Anti-térorisme, alat AKAL, jsb.

    Kami geus professionally dilayanan leuwih 60 nagara klien di sakuliah dunya.

    Taya MOQ pikeun kalolobaan barang, pangiriman gancang pikeun barang ngaropéa.

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kirim pesen anjeun ka kami: