. Cina Portabel Telescopic IR Video Search Kaméra Pabrik jeung Pabrik |Heweiyongtai

Portabel Telescopic IR Video Search kaméra

Katerangan pondok:

The telescopic IR kaméra pilarian téh kacida serbaguna, nu dirancang pikeun inspeksi visual tina imigran ilegal jeung barang haram di inaccessible tur kaluar-of-tetempoan wewengkon kayaning jandéla lanté luhur, sunshade, handapeun kandaraan, pipa, peti jsb. Kaméra pilarian IR teleskopik dipasang dina kutub teleskopik serat karbon inténsitas tinggi sareng ringan.Sareng pidéo bakal dirobih janten hideung sareng bodas dina kondisi cahaya anu remen pisan ngalangkungan lampu IR.


Rincian produk

Naha Milih Kami

Tag produk

Video

Modél: HW-TPII

Kaméra panéangan IR teleskopik mangrupikeun serbaguna, anu dirancang pikeun pamariksaan visual para imigran gelap sareng barang haram di daérah anu teu tiasa diaksés sareng luar-tetempoan sapertos jandéla lanté luhur, sunshade, handapeun kendaraan, pipa, wadahna jsb.

Kaméra pilarian IR teleskopik dipasang dina kutub teleskopik serat karbon inténsitas tinggi sareng hampang.Sareng pidéo bakal dirobih janten hideung sareng bodas dina kondisi cahaya anu remen pisan ngalangkungan lampu IR.

Pamakéan produk

微信图片_20210908140332
微信图片_20210908140345

Parameter Téknis

Sénsor

Sony 1/2.7 AHD

Resolusi

1080P

Meunang Kontrol

Otomatis

Kompensasi lampu tukang

Otomatis

Lensa

Cai-bukti, lénsa IR

tampilan

Layar HD 7 inci 1080P (kalayan panutup panonpoe)

Mémori

16G (Max. 256G)

Kakuatan

12 v

Bahan Tiang

Serat Karbon

Panjang Kutub

83cm - 262cm

Total Beurat

1,68 kg

Bahan Bungkusan

ABS cai-bukti & kasus cai-shock

Bubuka parusahaan

微信图片_20210811161037
微信图片_20210811161042
微信图片_20210811161046
微信图片_20210706094556
微信图片_20210706094624

Pameran

微信图片_20210805151645
微信图片_202106291543555
3
1

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Beijing Heweiyongtai Sci & Tech Co., Ltd. nyaéta Panyadia Utama EOD sareng Solusi Kaamanan.Staf kami sadayana profésional téknis sareng manajerial anu mumpuni pikeun nyayogikeun jasa anu puas.

    Sadaya produk gaduh laporan tés tingkat profésional nasional sareng sertipikat otorisasina, janten punten yakin pikeun mesen produk urang.

    Kontrol kualitas anu ketat pikeun mastikeun umur jasa produk anu panjang sareng operator damel aman.

    Kalayan langkung ti 10 taun pangalaman industri pikeun EOD, alat-alat Anti-térorisme, alat AKAL, jsb.

    Kami geus professionally dilayanan leuwih 60 nagara klien di sakuliah dunya.

    Taya MOQ pikeun kalolobaan barang, pangiriman gancang pikeun barang ngaropéa.

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kirim pesen anjeun ka kami: