. Cina Non-Magnét Tambang Prodder pikeun Militer / Pabrikan Pulisi jeung Pabrik |Heweiyongtai

Non-Magnétik Tambang Prodder pikeun Militér / Pulisi

Katerangan pondok:

Prodder non-magnét didamel tina alloy Tambaga-beryllium anu mangrupikeun bahan non-magnétik khusus pikeun ngadeteksi barang jero taneuh atanapi pangiriman anu ningkatkeun faktor kaamanan dina ngadeteksi barang bahaya.Taya spark bakal dihasilkeun dina tabrakan jeung logam.Éta mangrupikeun hiji-sapotong, sectional, tambang-prodder anu parantos dirarancang pikeun gampang disimpen ku operator tambang nalika ngalanggar ladang ranjau atanapi nuju ngalaksanakeun padamelan tambang.


Rincian produk

Naha Milih Kami

Tag produk

Katerangan

Prodder non-magnét didamel tina alloy Tambaga-beryllium anu mangrupikeun bahan non-magnétik khusus pikeun ngadeteksi barang jero taneuh atanapi pangiriman anu ningkatkeun faktor kaamanan dina ngadeteksi barang bahaya.Taya spark bakal dihasilkeun dina tabrakan jeung logam.Éta mangrupikeun hiji-sapotong, sectional, tambang-prodder anu parantos dirarancang pikeun gampang disimpen ku operator tambang nalika ngalanggar ladang ranjau atanapi nuju ngalaksanakeun padamelan tambang.

Fitur

Éta tiasa dibawa dina saku atanapi kantong webbing.
Éta disayogikeun ku penjaga munggaran pikeun nawiskeun panyalindungan tina ledakan sareng fragmen tina tambang anti tanaga.
Éta dijieun tina alloy tambaga-beryllium.
Proder teleskopik.

Spésifikasi

Gemblengna Panjang

80 cm

Panjang Probe

30 cm

Beurat

0,3 kg

Diaméter usik

6 mm

Bahan usik

Tambaga-beryllium alloy

Bahan cecekelan

Henteu aya bahan insulasi magnét

Bubuka parusahaan

11
12
微信图片_20210706094556
Ieu pabrik urang di jiangsu.Jiangsu Hewei Police Equipment Manufacturing co., Ltd diadegkeun dina Oktober 2010. Covering wewengkon 23300㎡.It boga tujuan pikeun ngawangun hiji-kelas munggaran panalungtikan pakakas kaamanan husus sarta develpment base di Cina.Visi kami nyaéta nyayogikeun produk sareng téknologi pang anyarna dina harga anu paling lumrah pikeun para nasabah, bahkan anu langkung penting nyaéta kualitas luhur.Kiwari, produk sareng alat urang seueur diterapkeun dina biro kaamanan umum, pengadilan, militer, adat, pamaréntah, bandara, palabuhan.
2
微信图片_20210519141220

Pameran

2
3
微信图片_20210805151645
微信图片_202106291543555

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Beijing Heweiyongtai Sci & Tech Co., Ltd. nyaéta Panyadia Utama EOD sareng Solusi Kaamanan.Staf kami sadayana profésional téknis sareng manajerial anu mumpuni pikeun nyayogikeun jasa anu puas.

    Sadaya produk gaduh laporan tés tingkat profésional nasional sareng sertipikat otorisasina, janten punten yakin pikeun mesen produk urang.

    Kontrol kualitas anu ketat pikeun mastikeun umur jasa produk anu panjang sareng operator damel aman.

    Kalayan langkung ti 10 taun pangalaman industri pikeun EOD, alat-alat Anti-térorisme, alat AKAL, jsb.

    Kami geus professionally dilayanan leuwih 60 nagara klien di sakuliah dunya.

    Taya MOQ pikeun kalolobaan barang, pangiriman gancang pikeun barang ngaropéa.

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kirim pesen anjeun ka kami: