. Cina EOD Telescopic Manipulator Arm pikeun EOD Solusi Pabrik jeung Pabrik |Heweiyongtai

EOD Telescopic Manipulator Arm pikeun EOD Solusi

Katerangan pondok:

Manipulator teleskopik mangrupikeun jinis alat EOD.Ieu diwangun ku cakar mékanis, panangan mékanis, kotak batré, controller, jsb Ieu bisa ngadalikeun cakar urang muka jeung nutup.Alat ieu dianggo pikeun sadaya pembuangan barang ngabeledug anu bahaya sareng cocog pikeun kaamanan umum, pemadam kebakaran sareng departemén EOD.Hal ieu dirarancang pikeun nyadiakeun operator kalawan kamampuhan stand-off 4,7 méter, sahingga nyata ngaronjatkeun survivability operator mun hiji alat ngabeledug.


Rincian produk

Naha Milih Kami

Tag produk

Video produk

Gambar produk

微信图片_20210823154626
微信图片_20210823154630
微信图片_202109070956101
微信图片_20210823154610

Modél: HWJXS-IV

Manipulator teleskopik mangrupikeun jinis alat EOD.Ieu diwangun ku cakar mékanis, panangan mékanis, kotak batré, controller, jsb Ieu bisa ngadalikeun cakar urang muka jeung nutup.

Alat ieu dianggo pikeun sadaya pembuangan barang ngabeledug anu bahaya sareng cocog pikeun kaamanan umum, pemadam kebakaran sareng departemén EOD.

Hal ieu dirarancang pikeun nyadiakeun operator kalawan kamampuhan stand-off 4,7 méter, sahingga nyata ngaronjatkeun survivability operator mun hiji alat ngabeledug.

Fitur

Kapasitas cengkraman anu luhur: éta tiasa nyandak sakitar 20 kg objék.
4,7 méter kamampuhan stand-off.
batré rechargeable.
Kotak batré dirancang salaku counterweight.
Cakar mékanis tiasa dioperasikeun sacara listrik sareng diputar 360 derajat listrik.
Jangkungna bracket tiasa disaluyukeun sareng roda universal anu tiasa dikonci.
Beuratna sakitar 17,8 kg nalika dirakit sareng siap dianggo (teu kalebet bipod / tripod).

Spésifikasi Téknis

Beurat kutub

17,8 kg

Bahan

Serat karbon ringan-kakuatan luhur

Total Panjang

4,7m

Cakar Max.Ukuran Bubuka

20 cm

Beurat Pakem

20 kg (Ngundurkeun11,5 kg(Ngalegaan

Rotasi cakar

360 derajat terus

Ukuran tampilan

layar LCD 8 inci

Kaméra

Sumuhun

Waktos Gawé

Ngeunaan 5hours kalawan diwangun-di batré rechargeable

Suhu operasi

-20 ℃ nepi ka + 40 ℃

Suhu neundeun

-30 ℃ nepi ka + 60 ℃

Bubuka parusahaan

11
12
msdf (2)
微信图片_20210519141143

Pameran

3
2
微信图片_202106291543555
微信图片_20210805151645

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Beijing Heweiyongtai Sci & Tech Co., Ltd. nyaéta Panyadia Utama EOD sareng Solusi Kaamanan.Staf kami sadayana profésional téknis sareng manajerial anu mumpuni pikeun nyayogikeun jasa anu puas.

    Sadaya produk gaduh laporan tés tingkat profésional nasional sareng sertipikat otorisasina, janten punten yakin pikeun mesen produk urang.

    Kontrol kualitas anu ketat pikeun mastikeun umur jasa produk anu panjang sareng operator damel aman.

    Kalayan langkung ti 10 taun pangalaman industri pikeun EOD, alat-alat Anti-térorisme, alat AKAL, jsb.

    Kami geus professionally dilayanan leuwih 60 nagara klien di sakuliah dunya.

    Taya MOQ pikeun kalolobaan barang, pangiriman gancang pikeun barang ngaropéa.

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kirim pesen anjeun ka kami: