. Cina Bomb pembuangan jas Pabrik jeung Pabrik |Heweiyongtai

Jas pembuangan Bom

Katerangan pondok:

Jenis baju bom ieu dirarancang salaku alat pakean khusus khususna pikeun Kaamanan Umum, Departemén Pulisi Bersenjata, pikeun personil anu nganggo baju pikeun ngaleungitkeun atanapi ngabuang bahan peledak leutik.Éta nyayogikeun tingkat panyalindungan anu paling luhur pikeun pribadi ayeuna, sedengkeun éta nawiskeun kanyamanan sareng kalenturan maksimal ka operator.The Cooling suit dipaké pikeun nyadiakeun lingkungan aman tur tiis pikeun tanaga pembuangan ngabeledug, ambéh maranéhanana bisa ngalakonan pagawean pembuangan ngabeledug éfisién jeung intensif.


Rincian produk

Naha Milih Kami

Tag produk

Video

Modél: AR-Ⅱ

Jenis baju bom ieu dirarancang salaku alat pakean khusus khususna pikeun Kaamanan Umum, Departemén Pulisi Bersenjata, pikeun personil anu nganggo baju pikeun ngaleungitkeun atanapi ngabuang bahan peledak leutik.Éta nyayogikeun tingkat panyalindungan anu paling luhur pikeun pribadi ayeuna, sedengkeun éta nawiskeun kanyamanan sareng kalenturan maksimal ka operator.

The Cooling suit dipaké pikeun nyadiakeun lingkungan aman tur tiis pikeun tanaga pembuangan ngabeledug, ambéh maranéhanana bisa ngalakonan pagawean pembuangan ngabeledug éfisién jeung intensif.

Data teknis ngeunaan Bomb Suit

Topeng anti pélor

Kandelna

22,4 mm

Beurat

1032g

Bahan

Komposit transparan organik

Helm anti peluru

Ukuran

361 × 273 × 262 mm

Wewengkon pelindung

0,25m2

Beurat

4104g

Bahan

Kevlar composites laminated

Hareupeun smock

(Badan utama baju haneut)

Ukuran

580 × 520 mm

Beurat

1486g

Bahan

Kain tenun 34 lapis (serat Aramid)

Blast piring + hareup smock

Tikoro Plate Dimensi

270 × 160 × 19,7 mm

Tikoro Lempeng Beurat

1313g

Dimensi Lempeng beuteung

330 × 260 × 19,4 mm

Beurat Lempeng Beurat

2058g

Leungeun (Leungeun Katuhu, Leungeun Kénca)

Ukuran

500 × 520 mm

Beurat

1486g

Bahan

Kain tenun 25 lapis (serat Aramid)

Balik pingping jeung anak sapi

(Pingha Kénca jeung Katuhu,

Shin Kénca sareng Katuhu)

Ukuran

530 × 270 mm

Beurat

529g

Bahan

Kain tenun 21 lapis (serat Aramid)

Hareupeun shin

(Kénca jeung Katuhu Luar)

Ukuran

460 × 270 mm

Beurat

632g

Bahan

Kain tenun 30 lapis (serat Aramid)

Bom jas Total Beurat

32,7 kg

Sasayogian tanaga

batré 12V

Sistem komunikasi

sistem komunikasi kabel, cocog sareng paling sistem komunikasi

Kipas tiis

200 liter / mnt, speed adjustable

Baju tiis

Beurat baju

1,12 kg

Alat pakét cai tiis

2,0 kg

Parameter balistik (uji V50)

Topeng anti pélor

744m/s

Helm anti peluru

780m/s

Hareupeun smock (Main body of smock)

654m/s

Blast piring + hareup smock

2022m/s

Leungeun (Leungeun Katuhu, Leungeun Kénca)

531m/s

Balik pingping jeung anak sapi

(Pingha Kénca jeung Katuhu, Kénca jeung Katuhu Shin)

492m/s

Bagian hareup tulang tonggong (Kénca sareng Katuhu Luar)

593m/s

Bom Jas Rincian

Bubuka parusahaan

图片10
图片9
微信图片_202111161336102

Pameran

图片27
图片26
图片31
图片34

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Beijing Heweiyongtai Sci & Tech Co., Ltd. nyaéta Panyadia Utama EOD sareng Solusi Kaamanan.Staf kami sadayana profésional téknis sareng manajerial anu mumpuni pikeun nyayogikeun jasa anu puas.

    Sadaya produk gaduh laporan tés tingkat profésional nasional sareng sertipikat otorisasina, janten punten yakin pikeun mesen produk urang.

    Kontrol kualitas anu ketat pikeun mastikeun umur jasa produk anu panjang sareng operator damel aman.

    Kalayan langkung ti 10 taun pangalaman industri pikeun EOD, alat-alat Anti-térorisme, alat AKAL, jsb.

    Kami geus professionally dilayanan leuwih 60 nagara klien di sakuliah dunya.

    Taya MOQ pikeun kalolobaan barang, pangiriman gancang pikeun barang ngaropéa.

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kirim pesen anjeun ka kami: