gadget pinter dina 5 CIIE

A5c
Pangunjung ngalaman sistem realitas campuran anyar Canon ku cara ngagem kacamata MR sareng nuturkeun paréntah virtual di CIIE ka-5 di Shanghai, 7 Nov 2022. [Photo/IC]

Pameran Impor Internasional China, platform pikeun tukeur produk sareng téknologi anyar ti perusahaan ti bumi sareng luar negeri, ayeuna nuju di Shanghai pikeun sési kalima ti 5 dugi ka 10 Nov.

Dina expo, gadget pinter mimitian ti realitas campuran ka alat nyucikeun hawa nyadiakeun sémah kalayan pangalaman immersion anyar tina téknologi luhur.

Non-Linear Junction Detektor

HW-24 mangrupikeun detektor simpang non-linier unik anu kasohor ku ukuran kompak, desain ergonomis sareng beurat.

Itkacida kompetitifna sareng model pang populerna pikeun detektor simpang non-linier.Éta tiasa beroperasi dina modeu kontinyu sareng pulsa ogé, gaduh kaluaran kakuatan variabel.Pilihan frékuénsi otomatis ngamungkinkeun operasi di lingkungan éléktromagnétik kompléks.

Kaluaran listrikna henteu bahaya pikeun kaséhatan operator.Operasi dina frékuénsi luhur ngajadikeun eta dina sababaraha kasus leuwih efisien ti detéktor kalawan frékuénsi baku tapi kalawan kaluaran kakuatan leuwih gede.

E 57
E 56

waktos pos: Nov-09-2022

Kirim pesen anjeun ka kami: