Prestasi ilmiah-téhnologis anu inovatif ngajantenkeun Wuzhen Summit

E 106
Upacara sékrési pikeun prestasi ilmiah sareng téknologi internét terkemuka di dunya dilaksanakeun di Wuzhen, propinsi Zhejiang, China Wétan, dina 9 Nov 2022. [Poto ku Wei Xiaohao/chinadaily.com.cn]

Lima belas prestasi ilmiah sareng téknologi canggih anu dilakukeun ku raksasa internét terkemuka dunya ti China sareng mancanagara diumumkeun dina acara anu disebat "Oscar pikeun industri" dina Konferensi Internet Dunia Wuzhen Summit 2022 dina 9 Nov di propinsi Zhejiang, China Wétan.

Prestasina nyertakeun téori dasar, téknologi, produk sareng modél bisnis dina internét, anu dipilih tina 257 aplikasi domestik sareng internasional.

Dimimitian ti bulan Méi, Konperénsi Internét Dunya mimiti naroskeun prestasi dina industri internét sareng nampi perhatian anu lega sareng réspon positif ti sakumna dunya.

Upacara sékrési nunjukkeun kamajuan dina bagian wates sapertos jaringan 5G/6G, protokol IPv6+, intelijen buatan, sistem operasi, kaamanan maya, supercomputing, chip kinerja tinggi sareng "kembar digital".

Non-Linear Junction Detektor

The non-linier simpang detektor "HW-24” dipaké pikeun milarian sareng lokasi alat éléktronik boh dina kaayaan aktip sareng pareum.

Éta pisan bersaing sareng modél pang populerna pikeun detéktor simpang non-linier.Éta tiasa beroperasi dina modeu kontinyu sareng pulsa ogé, gaduh kaluaran kakuatan variabel.Pilihan frékuénsi otomatis ngamungkinkeun operasi di lingkungan éléktromagnétik kompléks.

Detektor ngahasilkeun réspon dina harmonik ka-2 sareng ka-3 nalika dipancarkeun ku sinyal probing RF.Komponén semikonduktor asal jieunan bakal mintonkeun tingkat nu leuwih luhur dina harmonik kadua sedengkeun komponén semikonduktor corrosive asal jieunan bakal boga tingkat nu leuwih luhur dina harmonik katilu mungguh.Hiji "HW-24” nganalisa réspon harmonik ka-2 sareng ka-3 tina objék anu dipancarkeun, anu ngamungkinkeun idéntifikasi gancang sareng dipercaya alat éléktronik sareng semikonduktor korosif.

E 57
E 54

waktos pos: Nov-15-2022

Kirim pesen anjeun ka kami: