Unsur Cina bersinar di Piala Dunya Qatar

637aed43a31049178c92246e
Pandangan umum di luar Stadion Lusail sateuacan Piala Dunia.[Poto/Agénsi]

Tina manufaktur, pamasaran merek dugi ka turunan budaya, unsur-unsur Cina seueur pisan sareng di luar lapangan Piala Dunia FIFA Qatar 2022, Shanghai Securities News ngalaporkeun Senén.

China Railway Construction Corporation ngarancang sareng ngawangun salah sahiji stadion utama Piala Dunia Qatar, Stadion Lusail, anu panggedéna sareng paling maju diantara stadion maén bal profésional anu diwangun ku perusahaan Cina.Salaku tambahan, firma Cina Unilumin mangrupikeun panyadia layar ageung LED pikeun Piala Dunia.

Pabrik photovoltaic Al-Qasar 800-megawatt dirancang jeung diwangun ku Power Construction Corporation of Cina geus nempatkeun kana operasi, nyadiakeun énergi héjo pikeun Piala Dunya.China Energy Engineering Corporation sareng China Gezhouba Group nyandak bagian dina ngawangun waduk impounding super ageung, nawiskeun cai nginum jernih ka Piala Dunia.

Kendaraan buatan China nyayogikeun jasa shuttle ka tempat-tempat Piala Dunia.Dua firma anu didaptarkeun A-share parantos nyayogikeun langkung ti 3,000 mobil kanggo angkutan umum salami Piala Dunia.Ogé, sadaya 888 kandaraan énergi anyar anu ngaladénan kompetisi éta ti perusahaan Cina Yutong, ngitung 25 persén tina total kendaraan anu beroperasi pikeun pertandingan éta.

Asosiasi Barang Olahraga Yiwu ngira-ngira, "Dijieun di Yiwu" geus accounted pikeun ampir 70 persén pangsa pasar barang periferal Piala Dunya urang, ti bandéra pikeun Piala Dunya Qatar babak 32 nepi ka ornamén jeung ngalungkeun bantal.

Numutkeun ka Alibaba, salami balanja internasional Poé Jomblo, data tina cabang e-komersial lintas watesna nunjukkeun kiriman proyektor naék 24 kali di Brazil, sapatu maén bal naék 729 persén sareng bendera nasional naék 327 persén di Wétan Tengah sareng Amérika Serikat. Émirat Arab.

Jiang Xiaoxiao, diréktur consultancy di CIC ceuk, dina taun panganyarna, yén pausahaan Cina geus eagerly ngajajah pasar luar negeri.Sacara husus, industri rékayasa internasional Cina ningali tumuwuh gancang kalayan sambungan lega kana ékonomi dunya.

Industri énérgi anyar Cina nyokot posisi ngarah dina inovasi jeung produksi.Produk leutik buatan Cina populer di dunya pikeun kualitas anu langkung luhur sareng harga anu langkung handap.

Non-Linear Junction Detektor

HW-24 mangrupikeun detektor simpang non-linier unik anu kasohor ku ukuran kompak, desain ergonomis sareng beurat.

Itkacida kompetitifna sareng model pang populerna pikeun detektor simpang non-linier.Éta tiasa beroperasi dina modeu kontinyu sareng pulsa ogé, gaduh kaluaran kakuatan variabel.Pilihan frékuénsi otomatis ngamungkinkeun operasi di lingkungan éléktromagnétik kompléks.

Kaluaran listrikna henteu bahaya pikeun kaséhatan operator.Operasi dina frékuénsi luhur ngajadikeun eta dina sababaraha kasus leuwih efisien ti detéktor kalawan frékuénsi baku tapi kalawan kaluaran kakuatan leuwih gede.

 

E 57
E 56

waktos pos: Nov-22-2022

Kirim pesen anjeun ka kami: